Life is strange. Meg lehetne menteni?
Figyelt kérdés
Max ugyebár tud vissza menni az időbe ha képre fókuszál.. De csak úgy tud ha ő is ott volt? Mert ha úgy is tudna, hogy ő nem volt ott Rachelt megtudnák menteni Chloeval#Max Chloe
2017. dec. 31. 22:52
1/8 anonim válasza:
Játszottad egyáltalán a játékot?
2/8 A kérdező kommentje:
Csak Nessajtól néztem a végig játszást de ki akarom majd játszani.
2017. dec. 31. 23:00
3/8 anonim válasza:
A játékból kiderül, hogy miért nem működik az elméleted.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor lemaradtam eltudnád kérlek mondani?
2018. jan. 1. 14:29
5/8 anonim válasza:
Rachel halála az, amiért Max megkapja az erejét, hogy tudjon segíteni Chloe-nak. Ez az esemény a forrása mindennek. Ha Rachel élne, akkor nem lenne szükség az időutazós történetre. A játékból az is kiderül, hogy Max csak a fotókon keresztül tud visszamenni hosszabb távon az időben. Amikor a múltban van akkor is csak a fotó "határain" belül tud csak megváltoztatni dolgokat.
6/8 A kérdező kommentje:
Ohh most már értem köszönöm szépen :) Annyira emlékszem, hogy Chloe meg Max beszéltek valami ilyesmiről. De azz hittem ezt csak úgy mondják. Meg igaz végülis mikor a végén is pl vissza ment Max még a legelejére Mr. Jefferson órájára ott se tudott kimenni a teremből. Naa kár azért jó lett volna :( Köszi mégegyszer a segítséged :)
2018. jan. 1. 18:29
7/8 Paxton91 válasza:
Ugyan több, mint egy éves kérdés, de szerintem újítható a válasz. LIS2 megjelenése után elmondható, hogy bármi megtörténhet. Rachel túl fontosnak lett felvezetve, neki is képességei vannak, illetve Max ereje is fejlődik. A hivatalos történet szerint(képregényben folytaták) Max Chloe-t menti meg. A LIS 2-ben is van egy srác, akinek különleges ereje van. Ez már egy univezum, amiből nem tudom mit akarnak kihozni a készítők, de megoldható, ha később Max erősebb lesz, Rachelt megmentse.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez logikus és nagyon jó lenne ha meglehetne menteni. Örülnék neki bár azt mondták már lezárták azt a sztorit.
2019. jan. 28. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!