Life is Strange-hez hasonló játékok?
Sziasztok. Az érdekelne hogy milyen hasonló játékok vannak? Gondolok olyanra ahol a döntéseknek súlyuk van a későbbiekben. Ha időt is lehet "manipulálni" mint a LiS-ben az csak jó de a döntéseken legyen a hangsúly. Ha lehet akkor legyen hozzá magyarítás is(ha csak alapból nincs a Magyar is a választható nyelvek között).
PC-re érdekelne kizárólag és ha lehet akkor az "Esperanza Warrior EG 102" típusú gamepadot is támogassa ha lehet bár ez nem kritérium.
Sajnos LiS-ben nem épp támogatott emiatt pedig fordított Y tengely van(fordított előre-hátra menet) bár ez már nem ide tartózik. :D
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm. :)
Olyan nincs hogy nincs. :D Nem azt mondtam hogy pont ugyanolyat keresek hanem ami hasonlóan döntésalapú, mármint hogy a döntéseidnek súlya van és befolyásolja a jövőt. Az időmanipulációt és gamepadot csak bónusz pontnak írtam oda. :) Kapásból 2 hasonló jut eszembe.
The Wolf Amoung Us és a Witcher(mondjuk witcherbe annyira nem de azért ott is van következménye a döntéseidnek)
Lehet felőlem fantasy,rpg vagy bármilyen játék csak a döntéseknek legyenek következményei és Pc-n is legyen ne csak Xbox széria és Ps szérián.
A telltale stúdiónak egy csomó játéka.
Van walking deades, trónok harcás, minecraftos meg nem tudom még milyen.
Illetve ps3-ra (azthiszem) Heavy rain.
7. válaszoló kicsit megkésve de köszönöm. Mindjárt megnézem.
8. válaszoló(utolsó) neked is köszönöm de sajnos passzolnom kell. Mint írtam Pc-re érdekelne csak, mivel nincs ps/sbox-om ezért sajnos nem tudok élni az ajánlásoddal.
Ha még aktuális a kérdésed. Illetve azoknak akiket illet, vagyis keresnek hasonló játékokat PC-re.
A Quantic Dream stúdió mesterhármasa, amik korábban Playstation exkluzív címek voltak.
- Heavy Rain
Ha fontos, készült hozzá magyarítás, jó combos, 2 GB-os fájl.
- Beyond Two Souls
Ha fontos, "gyárilag" van magyar felirat, menüben bekapcsolható.
- Detroit: Become Human
Ha fontos, "gyárilag" van magyar felirat, menüben bekapcsolható. Plusz: a trailerben látottak egy részével lehet sose fogsz találkozni, annyira szerteágazó a sztori.
Aztán ott van még:
- Blacksad: Under the skin
Van magyarítás hozzá. PC-re is kiadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!