Miért ilyen "gáz" a PlayStation 1?
Nem vagyunk vmi jómódú család, így nekünk anno csak egy használt ps1-re tellett(akkor már kezdett megjelenni a ps2 is) és most akinek van ps2-je(jobb helyeken vmi xbox 360) csak röhög rajtam, hogy nekem csak az 1-es verzió van meg. Az 1-en vannak ugyanolyan szórakoztató játékok, mint bármelyik elektronikus game-n(jó, talán csak a grafika között van különbség). Én szeretem a ps-emet, de másoknak ez miért nevetséges? :S
Igazából lesz@rom, ki mit mond a játékomról, csak arra lennék kíváncsi, miért is mondhatják ezt... :D
egyetértek
én se laptopon gépezek...
az elavult szó az egy marketingfogás (ez esetben biztosan) akik kicsúfolnak azok bevették. Egy kissebb korszak nőtt fel boldogan azon a konzolon amivel te játszol ;)
megjegyzem: nekem még olyanom se volt :P 20F
de igazából nem bánom...
A mai napig szívesen játszok a PS1-el (pedig ott figyel mellette a 2-es gép is!),sőt,az öreg C64-emmel is!
Ne törődj azokkal a parasztokkal,akik leszólnak.Ha csak tizedannyi eszük lenne legalább,mint a gépüknek,nem tennének ilyet!;)
Anno 1998-ban vettem meg a PS1-emet még 48.000ft-ért.
Sikerült beszereznem hozzá nemsokára egy olyan játékot, amit azóta is játszom(még megvan a gép).A címe:Hogs of War.
Azóta a harmadik X-BOX 360 nyúzom, sok 100 játékkal, de még mindig szerintem ez az egyik legjobb konzolos játék.
Hogs of War! Az nekem is megvan! Nekem is az az egyik kedvencem! :D
Igaz, néha-néha lefagy, amikor pl. lőni szeretnék (mivel már sokmindent megélt az a szerencsétlen ps1-em), de ettől függetlenül imádom... x]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!