PlayStation - Érdemes még PS2-t venni vagy PS3-ban gondolkodjak inkább?
MEGÉRI!!!!!!!!!!
A ps3 nagyon modern: 3D, HD tévén csúcs grafika..stb..!
De ez nem minden!!! A ps2-ön rengeteg jó játék van, és a ps2 grafikája is nagyon szép..!!!
Nekem az számít leginkább,hogy kivehető legyen az ember, a környezet, a táj, pl: egy autó, és jó legyen a játék...! A ps2 ezt tudja, de már a ps1 is tudta ezt..!!! Sőt,régi nagy kedvencem a Super Nintendo.. D: :D
A ps1-nek is nagyon jó grafikája volt, a ps2-nek még jobb, a ps3-nak pedig már csúcs grafikája van...!!!
De a csúcs grafika nem minden...!!!
Emlékszem mikor kijött a ps2, mekkora durranás volt...! Szinte mindenki ps2-őt akart..! Mikor kijött a ps3, na ott már ezt a lázt nem annyira éreztem!!! Az elmúlt 20 év legsikeresebb konzolja szerintem a ps2..!!! És azért nincs annyira rossz grafikája, hogy ne lehessen vele játszani...!!! És NINTENDOS vagyok..!!!!!
Egy 2012-es hír arról is beszámolt,hogy még mindig sokan akarnak ps2-őt venni, és nem győzik gyártani!!! Ez hatalmas dolog!!!!!!!!! És úgy,hogy 5 éve van piacon a ps3..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jó öreg ps2! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!