Hogy ne gondolkodjak előre? Mindig előrevetítem a dolgokat.
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 17:15
1/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ez ellen nem tudunk mit tenni. Pl. a kapcsolataimban már a 2. héten tervezgetem magamban, hogy ő lesz a férjem, a gyermekeim apja. Előbb- utóbb csak bejön:)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen... De nem csak ez a baj, hanem az is, hogy ha előrevetítem, akkor egyúttal el is tervezem, hiszen elképzelem, hogy mi lesz. És ugye nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük.:):S Másik meg, elég pesszimista vagyok(SAJNOS), és hajlamos vagyok úgy eltervezni a dolgokat, hogy azok biztosan nem sikerülnek, és akkor bestresszelek. Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e, remélem.:)
2011. jún. 27. 17:22
3/3 anonim válasza:
Amint elkezdenél kombinálni, tereld el a figyelmed: olvass, nézz tv-t, koncentrálj a munkádra vagy tanulásra. Folyamatos odafigyelést igényel dr más megoldás nincs...24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!