A Fallout 4 hogyan futna ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Gtx 1050 ti
Core i7-7700-as
azért mivel ezen az oldalon : [link]
azt irják madium on 1080 p alig fut el 60 pfs en
de youtube on meg ultrán 60 fps el : https://www.youtube.com/watch?v=oktkwQq4zNE
Ha valamit kihagytam a gép leirásábol itt van hozzá a link. : [link]
2017. dec. 19. 18:35
1/5 anonim válasza:
Ennyiért tudsz venni egy olyan gépet amiben gtx 1060 van és az vígan elboldogul 60 fps-sel ultrán fullhd-ben. Csak ne ilyen előre összerakottat vegyél.
2/5 anonim válasza:
Persze, vaulton belül megy a 60fps ahol kevés a poli, de ha kicsit beletekersz pl a Sanctuary-ben már csak ilyen 45-50 körül mozog és ettől lesznek durvább droppok is igazából.
3/5 A kérdező kommentje:
Ugye ez high ultra de medium high on elbirna nagyábol fix 60 fps el?
2017. dec. 19. 19:18
4/5 anonim válasza:
Attól még ez a gép mocsokul kiegyensúlyozatlan. Fapados alsó kategóriás alaplapba berakják a csúcskategóriás i7-et egy középkategóriás videokártyával. Ráadásul mindezt olyan tápra bízzák, amivel kínai piacos ledsort nem hajtanék meg. Egy kis allokációval sokkal jobb játékosgépet ki lehet hozni ugyanennyiből.
5/5 A kérdező kommentje:
JO ÉRTEM de a gép már egy ideje megvan és nincs jelenleg keret ezt fejleszteni és nem ezt kérdeztem(ne ved kélek sértésnek)
2017. dec. 19. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!