Mi a baja a fallout 4-nek?
Értetlenkedve olvastam kérdésedet, mert ilyen hibáról még nem hallottam ennél a játéknál, bár egyebekről rengeteget, ezért nem is írtam semmit, nem volt mondani valóm, aztán tegnap velem is megtörtént.
Ugyan ez a hiba nálam is.
Újra telepítés; semmi...
1.10-es patch; semmi...
Videokártya driver csere a legújabbra; semmi...
azaz semmi változás.
Szerintem valami Windows hiba. Nekem 7-es van 64 bit, sp1.
Ezt találtam:
Nem tudom, hogy érintett-e valakit, de leírom. Az alább ismertetett problémának SEMMI köze a magyarításhoz - a Bethesda rendszerein lehet valami (mert a Skyrimnál, ahol szintén van CC, ott is előfordul)
Az eredeti verzióval rendelkező játékosok egy része kb. december 13 óta problémákkal küszködnek (első sorban kelet-közép-európai országokban, de néha máshol is) a játék indításakor történő kifagyás tekintetében.
Amikor a kezdőképernyőn a főmenü Mods és Creation Club menüpontja betöltődik (nem lesz szürke), akkor kapcsolódik a nethez a játék. Nos, ahol kifagyás van, pontosan ebben a pillanatban történik meg.
Az időleges megoldás ilyenkor a gépen (a tűzfalon) letiltani az FO4 internet elérését (vagyis kifelé ne kommunikáljon), vagy indítás előtt lekapcsolni a gép internet-elérését. Ekkor nem lép ki a játék a főmenüből. Azzal is kikerülhető a hiba, ha VPN-en keresztül kapcsolódunk a netre. Vagy olvastam még olyat, hogy CC-eltüntető modot is lehet használni (ez nem megerősített).
Nem teljesen tiszta, hogy milyen operációs rendszereken, milyen eredeti verziókon és gépeken/internet-szolgáltatóknál fordul elő, de valós, létező probléma.
De nem a magyarítás hibája. Amúgy például nálam sincs semmilyen hiba, működik minden.
Nálam ma megszűnt a hiba.
Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!