Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem ilyen nagy csalódás...

Csak nekem ilyen nagy csalódás a Fallout 4 vagy nektek is?

Figyelt kérdés
Mondhatni nokedli vagyok a szériával, ezért is vártam már, hogy kipróbáljam, mivel szinte csak jót olvastam/hallottam róla, meg vonzótt is ez a posztapokaliptikus világ is. Napi 3-5 órát biztos játszok vele a megvétele óta, de tegnap egy long session után már tele lett vele a "tököm". Elérkeztem egy olyan szintre, hogy ez a sok bug már élvezhetetlenné teszi, és most nem a lebegő kövekről vagy a kutya csúszásáról a platformon beszélek, hanem a komolyabbakról, pl, hogy egyszer csak eltűnik a missziót/aktuális megölendő dolgot jelző ikon, a párbeszéd panel nem akar megjelenni vagy működni, holott beszélnem kellene az illetővel. A feliratozásról ne is beszéljünk... A jelenlegi küldimet meg nem tudom egyszerűen megcsinálni, mert nem jelenik meg a rák boss az erődnél. A story-t ki lehet következtetni, nem vmi nagy bumm az se. Pedig a loot rendszer, a nehézségi fokozatok közti különbség, az atmoszféra, meg a kidolgozottsága a tárgyaknak/helyszíneknek ott van a szeren, a grafika se rossz egy ilyen nagy terjedelmű játékhoz... De nem értem, hogy ennyi pontot/százalékot, hogy szerzett pl metacriticen vagy ign-en, olyan érzést keltenek mostanság ezek a tesztek, mint az esti híradó...(if u know what i mean) Meg egy-két helyszínen olyan feelingem van mint ha a Borderlandsel játszanék (pl Diamond City). Nem tudom, de szerintem ez a 4 csak egy hype darab lett. Barátommal párhuzamosan játszunk, csak Ő hárommal, és teljesen bele van veszve, nagyon leköti. Játszott a new vegassal is, és azt is imádta. Rálátok, ahogy játszik meg szoktam nézni is, és sokkal több lehetőség és ok-okozati dolog van benne mint a 4-ben. Ezért is gondolom, hogy csak fel lett kapva a 4 a neve miatt ahogy a Doom is (na az is egy bogár fészek). Bocsánat a hosszú vélemény miatt, de tényleg csalódásként éltem meg :(

2017. nov. 27. 12:52
1 2 3
 21/21 Nightwing evil ***** válasza:
Bethesda. Mit vártál :D New vegas nagyon jó viszont. Obsidiannak kéne kezelni a falloutot inkább.
2017. dec. 10. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!