Valahogy meg lehet oldani hogy a LoL-ban senki se lásson, hogy fenn vagyok és ha menetbe vagyok?
Ha ennyire negativan erint masok feltetelezett velemenye rolad, akkor lehet hogy rossz jatekot valasztottal
Ez a jatek nem gyenge idegzetueknek valo
:D Én sok lolos barátomat kémezem és magamhoz viszonyítom a játékidôjüket, a League of Graphsról, hogy ne én játszak a legtöbbet, de ezzel nincs gond, hisz apám egyáltalán nem enged játszani, ki akar gyógyítani a szoc fóbiából hogy halálra unjam magam és merjek..(elrejtettem a fájlok közül a lolt és azt hitte uninstalláltam), így csak titokban csinálhatom, de 3 testvér mellett nehéz. Az egész korlátozása csak ront a helyzeten.. a függésemen. De én nem hagyom magam könnyen, meg h manipuláljon mit szeressek és mit ne.
Ha megismerteted barátaiddal a lol graphsot akkor, ôk is néha rá néznek majd és lehet h kiderül számukra h többet játszanak mint te. Akik aktívak, csak azok látnak, nem tökmindegy?
Amúgy meg ne félj mit gondolnak rólad, van aki kocka, van aki bulizós, vagy minden hétvégén beba..sokkal rosszabb, van aki dagad a kajától, a lényeg h élvezük az életet, éljünk egészségesen, sportoljunk sokat, legyen külsô szociális életünk és ne feletkezzünk meg barátokról, családi életrôl, teendôkrôl, céljainkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!