Firefox785 kérdése:
A season 8 as besorolásomat befolyásolja a preseason-ben elért rangom?
Figyelt kérdés
Például ha a rangsorolt season végén plat 5 ös vagyok de preaseason-ben elérem a diamond-ot akkor a besorolásomnál season 8 ban diamont mm-rt vesznek alapúl vagy platinumot ?2017. nov. 9. 15:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem amivel zártál,a szezon végén.
2/3 anonim válasza:
Igen befolyasolja mert az MMR szamit es azt preseason alatt is tudod novelni, de a max amit kaphatsz az a plat 1.
3/3 anonim válasza:
Szia. Ez úgy működik hogy ha s7 ben volt egy rankod ami nekem jelen esetben diamond 4.es preseasonben példáult lebukom plat 2 re akkor nem feltétlenül fog se dia 4 be se plat 2 be dobni hanem a 2 közé.de persze a season kezdetén lévő 10 meccses dolog is számít és az dönti el hogy ha ilyen helyzetben vagy hogy lebuktál vagy feljutottál rankot ,hogy hány lose és hány win volt a 10 meccses cuccban a season elején.remélem segítettem:)
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!