CS GO-ban a 60 fps, vagy a kevesebb fps, befolyásolja e a játék tudásunkat (skillünket) e vagy sem mondjuk egy 300 fps-el játszó játékossal szemben, annak ellenére hogy nagyon jó netem van?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 16:45
1/10 Lőrincz Atesz válasza:
30 fps bőven elég, és szerintem valaki attól lesz jobb Cs-ben minél többet gyakorol.
2/10 anonim válasza:
A valós frame rate soha nem lesz nagyobb, mint amit a monitorod képes megjeleníteni. Akinek 60 Hz a monitora, annak a 300 FPS is ugyanúgy 60-at ad le.
3/10 A kérdező kommentje:
második ezt én is tudom, de nekem HD-ban van alacsony beállítások mellet kevesebb mint 60 fps a legtöbb mappon,akkor úgy kérdezem meg a kevés fps befolyásoló tényező lehet e a játékomra, tehát ha kevés az fps-em akkor a jó internet mellet is ütközhetek akadályokba azon a téren hogy mondjuk CS GO-ban a játékban a hitbox nem időben vagy nem oda regisztrálja a lövéseket, vagy a találatokat másképp számolja mint mondjuk akkor ha megveszem a GTX 1070 kártyámat, és akkor már full HD-ban is teljes részletességen is meglesz a fix 60 fps-em, mert jelenleg úgy CS GO-zok hogy van egy i5 4670K processzorom, nincs dedikált videó kártya a gépemben ezt arra mondják aki nem tudná hogy csak az a videó kártya van a gépemben ami a processzorban van amit IGP-nek hívnak, ami az én esetemben egy HD 4600, és van 8 GB ramom
2016. okt. 20. 18:31
4/10 anonim válasza:
Amig folyekony kepet kapsz nem oszt nem szoroz az fps, a neted sebessege meg koszonoviszonyban sincs az fps-el.
Esetleg ha nem Hd-ben jatszanal ha keves a geped?
5/10 A kérdező kommentje:
hát 60 fps-em va Dust 2-n, de ha kapok egy smoke-t, akkor le esik 20-30 fps közzé, és nem mondanám azt hogy folyamatos lenne a játék, már csak azért sem, mert amikor mondjuk kés van a kezemben, és ezt haverral is megcsináltuk egy teamben volt velem ugyan az a monitora van mint nekem majdnem ugyan az a gépe is mint neked de neki van egy GTX 1060 a gépében, és ha egymás mellől indulunk meg késsel a kezünkbe, valahogy ő mindig meg tud engem előzni, én néha be akadok, pl ugrás közben, vagy futás közben, szóval a játék nem mindig folyamatos, legalábbis nem érzem folyamatosnak a játékot.
2016. okt. 20. 21:07
6/10 anonim válasza:
igen befolyasolja,nagyon jol lathato es erezheto a kulonbseg a 30 es a 60 fps kozott ,jatekoknal ugyanis egy egy kepkocka eloallitasa nem ugyanannyi idobe telik mint pl. egy film nezesenel
7/10 anonim válasza:
filmeknel 30fps nel minden kepkocka egyenlo idokozonkent jelenik meg
jatekoknal viszont azert erezheted 30fpsnel a szagatast ,mert igaz 30 fps-ed van akkor is, csakhogy az a 30 kepkocka nem egyenlo idokozonkent jelenik meg
8/10 anonim válasza:
amugy ha csak CS GO hoz kell kartya akkor Sapphire RX 460 2GB - 36 000Ft,4 honapja jott ki az RX szeria, siman elviszi a CS GO-t
9/10 A kérdező kommentje:
dehogy nem CS GO-hoz kell, nem csak CS GO-hoz utolsó válaszoló, de nem kellene AMD kártya, és AMD processzor sem, semmi ami AMD, minek vegyek AMD-t amikor ha processzorról van szó egy FX 8350- sem ér fel egy i5 4670K-val, AMD videó kártyák esetében, meg rosszabb a hűtésük mint az Nvidia kártyáknak, én BF4-hez,BF1-hez,Forma 1 2017-hez akarok egy erős kártyát venni, mert a PC-m többi része teljesen megfelel játékra, és bármi másra is utolsó válaszoló, de azért kösz.
2016. okt. 21. 14:27
10/10 A kérdező kommentje:
nem szeretem az AMD-t, mert annyi hőt termelnek, és olyan sok áramot fogyasztanak, egy intel és Nvidia pároshoz képest, hogy abból az összegből amit az AMD gépre költenék áramszámla miatt, egy combos Intel Nvidia gépet fejlesztek.
2016. okt. 21. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!