Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A legtöbb igazi gamer hány...

A legtöbb igazi gamer hány éves? Vagy úgy átlagban hány éves a legtöbb gamer? A kor befolyásolja a játékos "skill"-t?

Figyelt kérdés
én 15 vagyok, és eddig még nem tudtam sok játékkal játszani, meg nem is vagyok jó belőle. ilyenkor már pro-nak kéne lennem? :/
2015. aug. 24. 01:20
 1/6 anonim ***** válasza:
17-20 körül, szóval a te esetedben nem baj ha low vagy
2015. aug. 24. 01:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Játéktól is függ. Pl. a csgo-ban eszméletlenül sok taknyos van, míg a LOL-ban inkább már a gimnazisták és fiatal felnőttek lelik örömüket.

Az, hogy mikor leszel "pro", pont nem az életkorod fogja megszabni.

2015. aug. 24. 01:50
 3/6 anonim válasza:
Átlag az olyan 20 lehet. Skillt nem fog neked az életkorod adni. Attól függ ,hogy az adott játékhoz mennyi érzéked van és ,hogy az adott játékba mennyi időt fektettél. Gyakorlat teszi a mestert senki sem lesz pro 1-2 nap alatt. Mindenki lowkodva kezdi viszont a fejlődésed üteme az attól függ hogy mennyi érzéked van a gamehez. De ha nincs érzéked hozzá még akkor is belehet tanulni sok gyakorlással és átlag feletti lehetsz. Évek is kellhetnek sőt szerintem kellenek is hogy valakiből igazán pro legyen.
2015. aug. 24. 04:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Számomra az a "pro" aki pénzt keres vele. Még nem csúsztál ki,mert a nagyobb versenyekre pl 17-18 éves kor alatt menni se tudsz.

Viszont a kor pont, hogy ad skillt ugyanis minél jobban kezdesz felnőni annál komolyabban tudod venni és annál könnyebben dolgozod fel a mentális terhelést.

Minél jobb reflex kell az adott játékhoz annál hamarabb öregszel ki belőle. Nézd csak meg a profi lol és hs játékosok közti korkülönbséget.

2015. aug. 24. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem köthető semmihez. Biztos van egy statisztikai adat, de az nem bizonyít semmit. Akár hány évesen, akármilyen játékból lehetsz profi ha gyakorolsz, van érzéked hozzá, és szereted csinálni.
2015. aug. 24. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Mutass már nekem 40+ éves profi játékosokat. Még 30+ sincs olyan túl sok. Veszít az érdeklődésed a játék iránt,ezáltal nem tudsz eléggé koncentrálni, a reflexeid romlanak, tehát elég gyors se leszel. Még hs-be se igazán látni 30 fölötti aprofi játékost, pedig ahhoz reflex se kell csak gondolkozni kell és nagyon odafigyelni.
2015. aug. 24. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!