League of legends-ben miért ilyen szar a mtach-making?
Silver5-ös vagyok. Az mmr-em normális, akkor mi a rákér kapok platinás meg high goldos enemyt?
Már elegem kezd lenni, hogy szarrá vagyok verve mindig lanen, utána meg flamel az egész csapat.
Tegnap is first time jinxyet mentem plat5-ös kalista ellenem, aki láthatóan nem ebay-en vette az accját.
Valamit csinálni kéne, mert ez nagyon szar így.
A normál meg a ranked mmr külön nézése meg hülyeség szerintem.
Aki rankedon platos az normálon se fog bronzos sziten játszani.
Meccsek után nézem meg milyen diviziós ellen megyek.
De tegnap is kb esélytelen volt megnyerni a lanet. Riven vs Jayce-t mentem, amit kb esélytelen megnyerni.
Asszem gold 4 volt a legnagyobb, mikor a plat adc volt ellenünk. Ami megint nem fair, mert gld meg plat között nagy különbség van.
Amikor meg a Jayce ellen voltam, akkor meg szerintem silver volt a legnagyobb.
Amugy sajnos az elo nem számít ha csapatot kapok.
Tegnap egy gold5 zed képes volt kikapni egy b2-es yasoutól, úgy hogy gankeltem neki egy csomót.
Olyanokkal szokott összedobni a játék, akik hasonló teljesítményt nyújtanak. Ha platinás kerettel jön az ellen, az azt jelenti, hogy valamiben gyengébb amiben te erősebb vagy. Plat5 környékén például nagyon frusztráltak az emberek hajlamosak hosszú percekig magyarázkodni egymásnak. Egyenetlen teljesítményt nyújtanak, egyszer mint a szuperhősök 300 APM-el, egyszer meg 0.4 sec reakcióidővel, pontatlan skillshotokkal.
Rankedbe nem vinnék olyan hőst amit nem ismerek. Ha Normálba kipróbálok egy hőst, akkor tudom, hogy nagy eséllyel az ellenfelem jobban ismeri a felállást, és jobb mikrója lesz. Ennek ellenére mivel nem szoktam gyakran normálozni, nekem jobb lesz a makróm és a cs-em és jobban fogok táncolni mint az ellenfél.
Ha tudod, hogy rangban magasabban van valamelyik ellenfeled, akkor tudod növelni az esélyeid ha kihasználod az előnyöd, és tiszteletben tartod az ő előnyeit.
Ezt csak ezért írom, mert a match maker-t nehééz megváltoztatni.
Csak normálról van szó. Rankeden silver1-bél sose volt erősebb ellenfelem.
Az ellenfelemim akiket kapok nem nagyon hibáznak.
Tudom mindenki hibázik , de azért goldban már illő lenne elverni egy bronzost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!