Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera vs Path of exile?

Tera vs Path of exile?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb játék szerintetek,és miért?

Szeretném valamelyiket elkezdeni jàtszani,ebben kérem a segítségeteket.Üdv

2017. okt. 20. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem sok közük van egymáshoz, az egyik egy TPS nézetű mmorpg, a másik meg egy felülnézetes hack&slash játék.
2017. okt. 20. 14:01
 2/11 A kérdező kommentje:
De melyik melyik? :) És melyik a jobb grafikailag,játszhatóságban,játékosbázis stb? :) Köszi
2017. okt. 20. 14:04
 3/11 LeonScottKennedy ***** válasza:
Ha ennyire nem tudsz róluk semmit miért pont ezt a kettőt választottad? Mi alapján? Mert a kettő olyannyira más kategória, hogy nem összehasonlíthatóak.
2017. okt. 20. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Mert ezek ingyenesek a steam-on.

Úgy látom senki nem segít.

2017. okt. 20. 15:35
 5/11 LeonScottKennedy ***** válasza:

Hát de legalább utána nézhettél volna a játékoknak youtube-on.

Ha szereted az mmorpg-ket, akkor tera.

Ha jobban szereted a felülnézetes hack and slash játékokat, akkor path of exiles

2017. okt. 20. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha sok pénzt akarsz költeni, akkor Tera.

Ha valódi f2p-t akarsz, akkor PoE.

2017. okt. 20. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Viszont marha gyorsan elmondom, hogy ha belevágsz a PoE-be, előtte ássad bele magad a forumba, olvass s tanulj.

Nem egyszerű elsőre a játék, nézz magadnak egy karakter guide-ot és azon keresztül tanuld a mechanikát, különben belegörbül a kardod.

2017. okt. 20. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

A Steamen tobb mint 100 jatek ingyenes, boven vallogathatsz.

Nem segit senki? Egy olyan kerdesnel hogy epres puding vagy karamellas fagyi, megis milyen segitseget varsz? Es a hozzad hasonlok mindig megsertodnek mert nem kapnak valaszt a hulye kerdesre.

2017. okt. 20. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Andrys én nem sértődtem meg(amúgy inkább az eprespuding).Ezért maradsz mindig is bronzos a lol-ban te kis szakértő :).

Játszottam már mind a két játékkal korábban,csak kíváncsi voltam ki mit mond,ki hogyan segít :) Nem mindenkinek egyértelműek mi milyen játék,nem mindenki akkora kocka,hogy egyből vágja.Vannak olyan játékok,amikben nagy sikereket értem el,és sikerélményeket okoztak.Ezért próbálok más játékokat is kipróbálni.Aki értelmes választ adott,annak köszönöm.

2017. okt. 21. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Milyen bronzos? Evek ota nem lolozok.

Kerdesben az all hogy szeretned valamelyiket elkezdeni, most meg mar mindkettovel toltad. Hat lol.

Amugy meg a google es yutub hasznalatahoz nem kell nagy kockanak lenni.

2017. okt. 21. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!