Leauge of Legendsen ez fake vagy nem?
Mondjuk fura hogyha rákattintok, akkor nem írja ki hogy be lennék jelentkezve, de ha rákattintok egy másik menüpontra már kiírja hogy be vagyok jelentkezve, szóval szerintem csak átirányít.
Ergó, kamu, sőt sehol nem lett bejelentve.
Másrészről meg nagyon merem remélni hogy az oldalad által most nem váltam adathalászat áldozatává. :D
Kamu. Az accountodra utaznak. Ha nem szeretnéd, hogy ellopják, akkor változtass jelszót, ha még tudsz.
Ha az email fiók jelszava ugyan az mint amit megadtál, akkor kicsi a remény.
Úgy kamu, ahogy van.
Minden hivatalos LoL-hoz köthető event, sale, stb az XY.leagueoflegends.com oldalakon kerül feltüntetésre. Ez csak egy sima lehúzás, belopják a jelszavad, felhasználód és eladják másnak a fekete piacon.
Az is érdekes, hogy ahova átirányít, az eredeti oldalra, teljesen mások vannak a hírcsatornán, mint az általad linkeltnél (most recent news), pedig ha mindkettő 1 céghez tartozna, akkor elég nagy lenne a fejetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!