Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találhatok olyan Leauge...

Hol találhatok olyan Leauge of Legends játékosokat akik szintén Bronzba vannak?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár embert találni akikkel együtt játszhatnék rangsorolt meccseket.

Elegem van abból, hogy egyedül játszok ismeretlenekkel és miattuk bukom a meccseimet. Ráadásul nem is tudok velük kommunikálni mert nem beszélek idegen nyelvet.

ÁÁÁÁ így soha nem fogok kijutni bronzból...

2017. szept. 29. 11:52
 1/6 A kérdező kommentje:

Amúgy a nevem: JhsGbr

Vegyetek fel

2017. szept. 29. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Lengyelek között találsz sok bronzost, nyelvtudás se kell, csak "kurwa" meg "premade bot or feed" esetleg "surr 20 or troll" kifejezéseket tanuld meg
2017. szept. 29. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyen mentalitással biztos nem.
2017. szept. 29. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Angol nélkül nem is fogsz sose tudni kijutni. Ahhoz, hogy fentebb lépj a ranglétrán az egyik legfontosabb pillérje a kommunikáció.

Oké, most keresel magyar társakat, flexbe eljutsz valameddig, de soloba ugyanúgy bronz szinten leszel.

2017. szept. 29. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én anno lengyellel kezdtem el beszélgetni angolul, egyszer invelt beléptem, ilyen vegyes team volt 2 lengyel, 1 román és egy hát igazából nem tudom mert sose értettem, meg én, angolul beszéltünk TS-en, értelmesek voltak, jól beszéltek, azóta mind a 4-en gold tetején vagyunk. Ki lehet csak én is S3-ban kezdtem és S6-ban voltam Gold 2, S5-ben Silver 1, S4-S3 nem rankedeztem
2017. szept. 29. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy kommunikálni kell. Bőven elég a pingelés mindenre. Sőt jobb is, mert nem veszi el a figyelmed az olvasás.

Soloban is lehet carryzni. Bár akkor tényleg sokkal jobban kell húznod, mintha egy erős pre csapattal tolod.

2017. szept. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!