Hol tudnám megvenni a Star Stable című játék tavasz/ vagy nyár változatát?
Régen a hugom pony clubbos volt, és ebből adódóan kapott is két játék CD-t (Az Ősz lovasait, és a téli részét). Viszont egy idő után az ára miatt le kellett mondanunk.
Nagyon szerétné kipróbálni a nyár/ Tavasz verzióját is a játéknak, és érdekelne,hogy ti esetleg tudnátok -e ajánlani valakit aki eladná a játékot. (Nem horror áron). Januárban lesz a születésnapja,és addigra szeretném beszerezni az egyiket.
Előre is köszi a segítséget! :)
Kicsit későn írok, de szerintem torrent vagy egyéb adatfeltöltő oldalakon tuti fenn vannak még, nekem is onnan töltötték le még évekkel ezelőtt.
A vásárlás zsákbamacska, én biztosan nem próbálkoznék vele. Nem tudhatod előre, hogy nem egy sérült lemezt kapsz-e majd a feladótól. :/ Bár ha nem kérnek érte túl nagy összeget, hanem mondjuk pár száz forintot, akkor még úgy talán nem vészes és éppen szerencséd is lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!