Hogy hívják ezt az online LEGO játékot?
Elég régi, még gyerekként játszottam vele olyan 8-10 éve. Egy izometrikus nézetű puzzle játékról van szó. A Map-on több kis LEGO kupac található, amikből különböző járműveket/lényeket építhetünk (autó, munkásautó, robot, a vízre hajót, sőt még kacsát és békát is lehetett).
Az ellenség (rákra emlékszem, de volt más is) viszont folyton lerombolja a járműveket, ezért vigyázni kell, hogy ne kerüljünk túl közel hozzájuk. Minden, amit építünk, akkumulátorral működik, ezért figyelni kell arra is, hogy lemerülnek, ha túl sokat használjuk őket. Azt hiszem turn-based alapú volt, szóval az ellenség nem mozog addig, amíg te nem léptél, de ebben nem vagyok biztos. Azt se tudom, hogy mi volt a cél egy-egy pályán, hova kellett eljutni stb.
Eddig még nem sikerült megtalálnom a játékot de nagyon köszönöm, ha valaki tudna benne segíteni!
Van egy másik kérdés, amiben ugyanezt a játékot keresik, nem tudom, ez mennyit ad hozzá a fentebb leírtakhoz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__4745986-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!