Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 unikornis/délceg ló...

Sims 3 unikornis/délceg ló megtalálása?

Figyelt kérdés
sims 3 állatok és évszakok kiegészítőm van. minden este nézem a térképen de sosem találom az unikornist. a fahéj vízesésnél és a közeli halas tónál várom de soha nem jön. konkrtan már 14 sim éjszakát ott töltöttem de semmi pedig simemnek van 2 örök barát kutyája 1 örök barát cicája egy legjobb barát csikója és emelett van egy papagája egy gyíkja és egy mókusa. még kertem is van amiben zöldséget/gyümölcsöt nevelek. mi lehet a baj moért nem találom az unikornist?

2017. okt. 14. 21:04
 1/3 anonim válasza:
Konkrét választ nem tudok adni, de annyit mondok, hogy én is több évig Simseztem, mire egyszer végre pár percig láttam az unikornist. Elvileg ha megvan a Pets, akkor nincs akadálya, csak ritka. Bármelyik térképen megjelenhet ha akar. Ha kizoommolsz a térképen akkor valami fehér fény, vagy csillogás jelzi, hogy hol van az egyszarvú, ha jól emlékszem.
2017. dec. 3. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Sims idő szerint este 8 és reggel 5 között jelenik meg az unikornis, de csak nagyon ritkán! Ha távolról figyeled a térképet, akkor az unikornis felett mindig van egy felhőszerűség, az alapján könnyebb megtalálni.
2017. dec. 4. 02:05
 3/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam este fél 9 kor a vízesésnél :)
2017. dec. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!