Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lúzer vagyok amiért sok pénzt...

Lúzer vagyok amiért sok pénzt buktam? Vagy má is bukott már ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
Pár hónap alatt elbuktam 400 ezer forintot. Havonta 130 ezret keresek ugy mondanom sem kell hogy nem tehettem volna ezt meg. De sajnos mégis sikerült. És azért buktam ennyit mert az első 60 ezer forintomat akartam vissza nyerni mindig felraktam még 20ezret 30at 50et stb..hogy majd abból vissza nyerem de a vége az lett hogy amit befizettem az ott is maradt igy most 400 ezernél tartok. Valaki tudna segiteni aki hasonló cipő ben járt? Érdemes folytatni ezt tovább? Vissza nyerhetwm valaha? Mert én már azon agyalok hogy inkább bele törődök lúzer vagyok kész ennyi be nyelem lehuztak 400 ezerel és csá..

2017. okt. 12. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"Csakis kis pénzekkel szabad játszani vagy sehogy" hát tapasztalataim alapján egy idő után mikor már "elszált" az ember nem elég a kistét mindig még többet akar nyerni és egyre jobban nem fogja érezni a pénz súlyát és ahogy teis írod már képesek vagyunk úgy nézni a fizetésre hogy "áhh de kevés ennyit otthon is megnyerek 10perc alatt" miközben az közel sem biztos:) Illetve ha már egyszer 5-10ezres tét szintre lép az ember utána nemigen fog vissza állni "kis tétre". Mivel az már közel sem olyan izgalmas mint mikor nagy pénzt kockáztattunk nagyobb nyereményért cserébe. Pedig anno mikor kezdtük de jó is volt 500-1000ftokkal 5-6ezreket nyerni vagy legalábbis az esélyt megadni rá, élveztük a játékot és próbáltuk kiszurkolni egy este alatt pár meccset. Eddig volt hobbi. De miután az ember elszáll és mindig mégtöbbet meg mégtöbbet akar nyerni illetve visszanyerni ott érdemes teljesen abbahagyni.
2018. júl. 26. 11:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja és nekem mi sem bizonyítja jobban hogy játék közben nem érzem úgy a pénz súlyát,hogy pl mikor elpörgetek (kaszino nyerőgép)két perc alatt egy ezrest vagy többet is vagy online sportfogadáson 5ezret bukik egyetlen élö tippel azt nem érzem úgy meg mintha vásárolnék valamit vagyis sokkal jobban meggondolom vásárlás közben mit és mennyiért veszek még pár százas meg ezres tételeknél is mint a játéknál hogy mivel mit és mennyiért teszek.
2018. júl. 26. 11:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Én dettó ugyanez vagyok! Volt mikor simán gondolkodás nélkül raktam fel 100ezer forintot és hozzá teszem hogy a fizetésem 130-150 ezer ft, és olyan könnyen raktam fel élő fogadáson mintha csak 1000ft lett volna. Amikor elkezdtem játszani legelső fogadásom 2000ft volt ami el is ment és utána majdnem sirtam a 2000ft ért. Akkor értékeltem a 2000ft ot is, most ha feltenném azta 2000ft-ot és elmenne,örülnék hogy csak ennyit buktam:) Volt olyan idöszak is mikor elég jól ment 80ezer ft volt a bankom, mindennap kiválasztottam meccseket ami szinte biztos volt hogy bejön 1.15ös odds al minden mecsre felraktam a 80ezret élőben például ilyen hogy megvártam az első 10percet ha támadtak nagyon akkor felraktam arra hogy több mint 0.5 gól. A nyereményt mindig ki utaltam csak a 80at hagytam bent akkor naponta nyertem ilyen 20-30ezret az ugy már jó volt. Ment egy hétig kb de aztán jött egy olyan széria hogy valahogy semmi se jött be még a tuti biztos sem és csak úgy röpködtek az 50 meg 100ezerek a fogadó irodáknak.. igy olyan könnyen el lehet bukni azt az 1 milliót hogy észre se veszi az ember :/
2018. júl. 26. 20:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja és énis hozzá tenném hogy pl egy 20-30ezer forintos cipöre sajnálnám a pénzt inkább megveszem az 5-6 10ezres cipőt ugyhogy nem tudom miez..
2018. júl. 26. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs előtted a pénz, nem érzed a súlyát már. Ez a függőség. Téged nem érdekelt, hogy nyersz, nem nyersz, csak az izgalom, hogy vajon bejön-e vagy sem. Nagy tétben hajlandó játszás is azért alakul ki, mert az nagyobb kockázatot jelent.
2018. júl. 27. 07:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velemis, én ma hajnalban döntöttem úgy hogy elég volt! Tegnapi napom nem szólt másról csak a játék és a vége 25ezer minusz! Elöször 10ezret fizettem be a Vegas.hu-ra. Ott gyorsan akartam nyerni hát mit játszok? Élő black jacket. Voltam 10ezer plusszba is aztán 0. Utána Unibetre feltoltam 15ezret, amiből kapásból 12ezret toltam élöben arra hogy a Atletico Madrid - Arsenal meccsen az Atletico legalább 2 gólt lő erre adtak 3.6ot az 5.perc körül. Félidőbe 1-0ra vezetett az Atletico szóval még egy gól kellett volna nekik a második félidőben, hát nem lőttek 1-1 lett. Jó akkor mondom levan szarva a maradék 3ezret rátoltam egy élö teniszre egy nem túlzok 8.5ös oddsra (szett hátrányba volt de a 2.szettben break elönye volt) és csodák csodájára bejött nyert a 8.5ös odds igy lett 25ezrem vagyis visszahoztam a vegason elbas*ott 10ezremet. Végül még 35re is feltornáztam ekkor már kezdtem is kicsit érezni a pénz súlyát és örülni neki h még +10ezerbe is vagyok már a napot tekintve gondoltam ezt kifogom venni. Hát nem úgy történt mégse. Nem részletezném h ment el de lényegében Élö Black jack volt ittis a vesztem. Hajnali 2 körül már 0án voltam. Volt vagy reggel 4mire elaludtam. Gondolom aki hasonló cipőben volt már tudja hogy milyen ilyenkor aludni és reggel másnap felkelni... Most kezdek jobban lenni perpill és elkönyvelni a tegnapi minuszt is. Bekell fejeznem nekem is. Kérdező te mióta nem játszol? Sikerült rendezned már az elbukott pénzed?
2018. júl. 27. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként ezzel a tegnapi 25 minusszal a héten már összesen 50 minuszba vagyok. Elötte a VB idején jól ment nekem is és volt hogy két héten belül 3szor is kértem kifizetést. Pontosan nemtudom de közel 250ezer plusszba is voltam vagy talán többe is kicsivel. De körülbelül 2hete elindultam a lejtőn,és már énis csak szenvedélyből játszok úgy hogy most próbálok majd nemet mondani énis a játékra!
2018. júl. 27. 14:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát barátom nem irigyellek.. hidd el én is tudom milyen érzés szinte ugyanazokat a szituációkat irtad le mint amiket én éltem át nem rég. Nem egyszer hajnalig fent voltam de ilyenkor nem is az elalvás a gáz,hanem amikor reggel felkelsz és tudatosul benned hogy elment a a pénzed és nem is igazán maradt már pénz a zsebedben.. nagyon szar! Olyankor már azon jár az ember agya hogy na most inkabb elmentem volna vásárolni vagy ezt azt vettem volna belöle.. szerintem teis hagyd a francba ezt egy időre! Nem muszáj örökre abba hagyni csak kis idöre amig összeszeded magad és ha kitisztul a fejed akkor már másképp fogsz gondolkodni én már nem ettől várom a sok pénzt inkább a melótól plusz meló meg ilyenek. Gondolj bele ha nem állok le akkor mai napig az összes fizetésem odamenne és már 1.5millió minuszom lenne igy meg "csak" 1milla tehát azzal hogy nem játszottam másképp kezdtem gondolkodni azóta a zsebembe maradt 500ezer.Tuti aztis elbuktam volna.. Bár azóta is vannak olyan gondolataim hogy jó lenne könnyű pénzhez jutni de arra elég egy héten egy lottót venni és minden héten reménykedek hogy na majd mostt milliókatfogok kaszálni.Ezis egy megoldásés ez csak heti 250ft :)Ha gondolod irj privátot aztán segitek ha úgy látod hogy nem fog menni egyedül!
2018. júl. 28. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!