Lúzer vagyok amiért sok pénzt buktam? Vagy má is bukott
már ennyi pénzt?
Most hagyd abba, amíg nem késő. Két embert ismertem, aki "csak vissza akarta nyerni" az elveszített pénzét- az egyik öngyilkos lett, a másik hajléktalan (mivel azóta nem láttam, lehet, hogy ő is halott). Szerencsejátékból nem lehet megélni, ez az út csak a pokolba visz.
2017. okt. 12. 22:00
Az ilyenek úgy vannak kitalálva hogy az emberek több pénzt tegyenek bele mint amit a játék kiad. Néha valaki lehet hogy többet kap vissza ha szerencsés de az ritka, ezért ami veled történt az természetes. Szerintem hagyd abba mert semmi sem garantálja hogy jó vége lesz.
2017. okt. 13. 00:54
Pontosan ezért nyer mindig a bank, bármilyen szerencsejátékról is legyen szó. Nem véletlen van így kitalálva. A "még egy kicsit beleteszek, hogy visszanyerjek mindent" a lehető legrosszabb módszer szerencsejátékoknál. Semmiképp se folytasd, nyeld be ezt a 400k-t, és vond le a konklúziót.
Lúzer vagy? Igen, mert hittél a visszanyerő taktikában, és vesztettél. Ugyanakkor nem is vagy az, amíg meg tudsz állni, és nem veszted el az egész életed.
2017. okt. 13. 09:15
Már ott buktad a pénzedet, hogy elkezdtél játszani. Szerencsejáték mindig úgy lett kitalálva, hogy mindig a ,,banknak" legyen jó. Felejtsd is el, hogy visszanyered a pénzedet. Egyik ismerősömnek a rokona volt anno nagy szerencsejáték függő. Mi lett az eredménye? Az, hogy még az új ház vételére felvett hitelt is eljátszotta egy nap alatt. Bement a bankba, megkapta, félúton megállt kaszinózni (akkor még voltak mindenhol), az ajtón már egy forint nélkül jött ki.
2017. okt. 13. 10:29
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor eza 400 ezer nem is olyan sok feltolok meg egy 100 ast :D
2017. okt. 13. 14:48
Soha nem fogod visszanyerni.
Ha most megállsz, pont attól nem leszel lúzer.
Akkor lennél lúzer, ha folytatnád.
2017. okt. 13. 22:42
Na hol tartassz kérdező??:)
2018. júl. 25. 00:32
9/18 A kérdező kommentje:
Hát...ott tartok hogy igazuk lett a hozzászólóknak! Ezt a kérdést 2017 októberében irtam ki.Ez után kezdtem csak igazán bele merülni,mivel az egyik online fogadó irodánál önkizárást kezdeményeztem. Kb 1 hónapig birtam akkoriban játék nélkül. Ezután egy külföldi oldalra regisztráltam ahol novembertől december-januárig még durván 400 ezret buktam el.És ez ilyen 10-20-30-50 ezrekböl jött össze.Ekkor volt bennem ismét egy ilyen kis összeomlás,ezért onnan is kizárattam magam.Megint volt egy pár hét szünet,aztán a neten láttam egy hirdetést hogy magyarország egyetlen online kaszinója.. én egészen addig csak sportfogadással foglalkoztam,gondoltam hátha ez más lessz hát nem lett más! Ottis elbuktam ilyen 150 ezret apródonként 5-10-20 ezres befizetésekkel. Végül onnan is kizárattam magam,ez március vége fele volt. Itt jöttem rá hogy ezzel nem fogok meg gazdagodni.. biztos gondoljátok hogy ahoz hogy erre rá jöjjek 1 milliót kellett elbuknom? Hát sajnos igen! Végig reménykedtem álmodoztam hogy na majd most nyerek devalamiért nem volt akkora szerencsém. Ez van tanuló pénz volt 1 milla aminek kb a fele hitelből volt amit most törleszthetek évekig. Még mindig bennem van hogy játszani kéne de mosmtár ha bele gondolok hogy mennyit elbuktam igy mindig elmegy tőle a kedvem. Ha olyan valaki olvassa ezt akinek ilyen gondolatai vannak mint nekem volt, hogy majd ebből meg gazdagszik, akkor kikell hogy ábránditsam mert az nem fog menni. Csakis kis pénzekkel szabad játszani szerintem.. vagy inkább sehogy.Dehát mindenki döntse el maga. Ja! És még annyit elmondanék hogy amióta játszottam ezeken a játékokon azóta nem tudom értékelni annyira a pénzt mint azelött. Ez nekem is fura, ha pl látok egy állás hirdetést és ott van hogy 1000ft os órabér napi 8óra melóval,akkor elkezdek számolgatni ugye az napi 8 ezer ft na igen 8ezer forintért dolgozzak egész nap? Mikor a tippmixen fel raktam egy 10est 1.80-as szorzó mellett 18ezret vehettem fel egy tippel nagyjából 10perc alatt.. szoval értitek? De arra már nem gondolok hogy a 80ezres tippem meg 5perc alatt ment el namindegy! Sok szerencsét én már 3hónapja tiszta vagyok!:)
Durva!
Szerencsés vagy, hogy a fél milliós hitelnél nem lett nagyobb bajod belőle (végtagtörések, behajtókkal való megismerkedés). Én azért a helyedben, ha van lehetőség, felkeresnék egy szakembert, mert ez szerencsejáték-függőség. Az, hogy három hónapja tiszta vagy, az még nem jelenti azt, hogy végleg leszakadtál a dologról (ahogy egy cigiről évek óta leszokott ember is sokszor simán rá tudna gyújtani újra, ha úgy adódna).
2018. júl. 26. 06:20
Kapcsolódó kérdések: