Mikor nevezhető valaki gamernek?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk ha valaki 1-2 órát játszik egy nap. Az már annak számít?2017. okt. 1. 09:23
1/10 anonim válasza:
Gamer = játékos, tehát mindenki gamer aki valamilyen rendszerességgel játszik, az is mindegy, hogy min (PC, konzol, mobil) és mit.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 1. 09:27
4/10 anonim válasza:
Igazából a gamer nem hobbi játékost jelent, hanem hivatást. Szóval egy gamer az fizetést kap azért, hogy profi szinten játszik, de manapság már fűre fára a gamer megnevezést használják. Anyukád napi 5 percet tolja a candy crusht a telefonján és máris valaki legamerezi.
5/10 anonim válasza:
Akkor engem átb***tak a 20 ezer forintos Gamerigazolvánnyal?
6/10 anonim válasza:
Nem. Aki pénzt kap érte, az játékújságíró, kritikus, tesztelő vagy e-sportoló (bármennyire is utálom ezt a kifejezést). Gamer meg az, akinek hobbija a játék.
7/10 anonim válasza:
Míg nem volt mindenki a számítógépbe bújva addig pejoratív jelentése volt azoknak akik állandóan játszottak (kocka volt a nevük, kockulás volt a gúnyneve a kóros számítógépes mániának mert annyit ült a monitor előtt hogy kockafejjé vált). Ma ugyanezek az emberek már "gamerek" csak mert kevésbé negatív hangzású a szó, közben ugyanazt csinálják.
8/10 A kérdező kommentje:
Én konzolon játszom. Nekem az jobban kézre áll. :D és köszönöm még 1x a válaszokat.
2017. okt. 1. 11:02
9/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki az aki legalább egy játékot szeret és játszik.
10/10 anonim válasza:
#7 nemtom én soha nem tudtam megsértődni a kockán, túlságosan lekötött hogy volt egy hobbin amit élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!