Egy minecraft játékos szerintetek mikortól számíthat gamernek?
gamer-nek, vagyis játékosnak nincs konkrét meghatározása, hogy X órától vagy az. Aki általánosságban napi szinten 1-2 órát játszik huzamosabb ideig (pl éveken át), azt már lehet szerintem gamernek hívni. Van aki szerint csak a profi játékosok (pl cs:go, lol stb, ahol több ezer órájuk van) gamerek, eléggé változó a szemlélet.
A gamer részét képezi mondjuk több játék végig vitele. Persze lehetsz te "MC gamer", csak elég nevetségesen hangzik, ha mellette nincsen más.
Ami engem illet játékonként van pár ezer órám játékidőben, mint WoW, LoL, CS:GO, AoE3, Dragon Age, stb, de nem feltétlenül hívom magam gamernek, mivel nem minden kimaxolása a célom, inkább a játékélmény, meg hogy jól érezzem magam.
A gamer azt jelenti: játékos. Valaki aki játékkal játszik.
Szóval bizonyos tekintetben már abban a percben gamer valaki, amikor először leül a Minecraft elé (akár csak kíváncsiságból is, hogy ez mi, nem kell feltétlenül kedvtelésből játszania vele)
De nem az idő határozza meg azt, hogy valaki gamer-e vagy sem, hanem az érzései és a szenvedélye a játék iránt.
Én például lány vagyok (sokak szerint ez már kizárásos ok arra, hogy valaki gamer legyen) főleg Nintendón játszom a Pokémonnal (Gameboy Color, Gamecube, DS Lite és 3DS) számítógépen főleg Skyrimozok - azon kívül Sims 3, Minecraft és Zoo Tycoon a nosztalgia miatt :D
Meg telefonon van egy-két appom amikkel elvagyok.
Szokásom, hogy a játék megkezdése előtt jó alaposan kitanulmányozom, videókat nézek, érdekességeket olvasok, hogy mit is akarok megvenni :D (tisztelem annyira a gyártókat hogy nem lopom a terméket)
Így általában rengeteg cool-but-useless érdekességet tudok felsorolni bármilyen általam kedvelt játékkal kapcsolatban.
Lehet hogy beillenék a "gamer" kategóriába, de nem nagyon szoktam annak hívni magam.
Ahogy előttem is írták, ha valaki elkezd játszani, már attól a perctől kezdve lehet gamer, mert az "játszó"-t jelent, aki játszik.
De amúgy meg hívhatjuk gamernek azt is, aki nagyon jól játszik játékokban, sokszor benne van a toplistákban, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!