Az igaz hogy ha a gta san andreasban tul sok csalást használok akkor majd lesz egy olyan kuldetés amit majd nem lehet átvinni?
Gyalogosok téged támadnak
Gyalogosok téged támadnak fegyverekkel
Gyalogosok egymást támadják
Gyalogosok egymást támadják fegyverekkel
Ezeket a zavargásokat előidéző kódokat hanyagold.
A többit használhatod.
Ezekben az esetekben sem azért nemtudsz megcsinálni bizonyos küldiket mert ejnye bejnye kódoltál s így büntet a játék hanem azon mechanizmus miatt amit maga a kód előidéz.
Pl ezen küldik esetében szinte mind meggátolja:
Burning Desire
Life's a Beach
Photo Opportunity
Madd Dogg
Tanker Commander
A Mike Toreno nevezü küldetésnél pl a Soha Nincs körözés kódja zavar be. De az kiküszöbölhető mivel újrabetöltéskor inaktiválódik a kód s ha azon küldetés erejéig nem használjuk így teljesíthető.
A zavargás kódjai is inaktiválódnak látszólag. De azok a cutscene-ekben mégis benntmaradnak. Na ez az oka pl Madd Dog korai leugrásának a házról. Stb.
Nemigaz hogy csak nekem sikerül kódokkal 100%-ra játszani a GTA-kat. Holott mindenki azt szajkózza hogy nemlehet. Akkor nekem miért sikerül ezt válaszolja meg nekem valaki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!