A gta san andreasban ezt a szabadesés cimű küldetést egyszerűen nem tudom megcsinálni viszont én szeretném tovább vinni a játékot, mit tegyek?
:D
Én az 1, 2 és a London kivételével az összes GTA-t kijátszottam többször is(most a Stories részekkel bohóckodok telefonon, gépen most akarom elkezdeni a 4-et) és bátran merem állítani, hogy az egyik legnehezebb küldetés!!!
Pont a napokban írtam róla.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8837317-..
A hatos válasz az enyém :D
Amúgy azóta már vagy 5-6* kijátszottam, de elsőre haverom vitte át.
"egyáltalán lehetséges ezt megcsinálni???"
Nem, még soha senki sem játszotta végig a játékot... :)
Ha a repülőiskola küldetéseit sikerült megcsinálnod, ennek gyerekjátéknak kéne lennie. A Dodo-val csak úgy tudsz elegendő sebességet elérni, ha zuhansz vagy ereszkedsz. A minitérképen már jóval előbb látszik a bérgyilkos gépe, mint hogy meglátnád, ekkor felhúzod a gépet, és az ellenkező irányba fordulsz-ha jól csináltad, pont berepül alád a Shamal, ekkor ereszkedni kezdesz, és belerepülsz a piros körbe. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!