A gta san andreasban ezt a szabadesés cimű küldetést egyszerűen nem tudom megcsinálni viszont én szeretném tovább vinni a játékot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
tudom régi játék ez már, van egy jó megbizható laptopom ami nem elég erős hogy ennél újabb gta-t elvigyen, meg amikor kijöt a san andreas nekem akkor még számitógépem se volt így én akkor nem tudtam játszani, na most ez az a küldetés ahol dodó repülövel kell feltartóztatni egy bérgyilkos gépét és az istenért se birom megcsinálni hisz a dodó nagyon lassú hiába nyomom mint egy állat utol se éri a bérgyilkos gépét az meg beér a városba és elbuktam, mi a megoldás?? egyáltalán lehetséges ezt megcsinálni???2017. szept. 4. 19:33
11/11 A kérdező kommentje:
már megoldodott, itt gyakorin egy nagyon rendes ember elküldte nekem a saját mentését ahol ez a küldetés megvan csinálva de a többi még nincs igy birom folytatni a játékot, és még csalást sem használt a játékában, egy zseni.
2017. szept. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!