Mért nem tudom átvinni?
Nem mondtam ilyet, csak általában fontos megérteni a játék alapvető szabályait, amivel játszol.
Bár én csak rövid ideig játszottam vele és azok az emlékek is homályosak, azt tudom, hogy 3 képességfa van, amiből az egyik az ügyesség (pl felmászol valahova), a másik az erő (megölsz egy zombit) és végül a túlélés (van egy negyedik is, de szerintem azt még nem nyitottad ki). A túlélés akkor fejlődik, ha küldetéseket csinálsz, nem kizárólag a főtörténeten belül és talán akkor, ha túlélsz odakint egy éjszakát. Ezekért pontokat kapsz, amiket elosztasz. Közben növekszik a szinted, amikért a főbázison egyre jobb fegyvereket vehetsz. Az emberi (nem halott) ellenfeleknél is lehet találni combosabb fegyvereket. A kezdeti eszközök nagyon hamar elavulnak és igen nagy különbség van egy 130-as és egy 180-as sebzésű fegyver között.
Ha nem csak küldetéseket csinálsz, hanem felfedezel, elég hamar kinyithatsz képességeket, amik könnyebbé teszik a dolgod. Ráadásul így könnyebb erősebb fegyvereket is találni. Majd csak utána ess neki annak a helynek, ami most túl nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!