Vettem egy laptopot, nem várok csodát tőle de kiváncsi vagyok a véleményetekre! Mi lehet a gond?
Vettem egy Lenovo Y520-as laptopot,kiváncsiságból Steamen megvettem a GTA V és GTA IV-et.A tapasztalatom az,hogy GTA V akadozva évezhetetlenül megy, 15-20 FPS!
A GTA IV viszont gyáribeállitásokon 10 FPS-nél nagyobbra nem megy fel,mi lehet a gond?Túl gyenge a gép,talán az okozhatja a problémát,hogy WIFI-ről játszok? YouTube-on néztem pár tesztvideot ott GTA V nagyonszépen ment és minden maxra volt rakva.
Gép adatai:
Screen:15.6 inch, 1920 x 1080 px, IPS, non-touch, matte
Processor:Intel Kaby Lake Core i5-7300HQ CPU
Video:Intel HD 630 + Nvidia GT 1050 4GB
Memory: 8 GB DDR4
Storage:1 TB 5400 HDD (2.5″) + M.2 SATA 80 mm SSD slot
Válaszaitokat köszönöm.
Notebook gyártó feltünteti mind az IGP-t mind a rendes VGA-t, ott vn a végén a 1050 felírva.
"Video:Intel HD 630 + Nvidia GT 1050 4GB"
BIOS-ban megnézheted, hogy engedélyezve van a dedikált vga (1050), esetleg átrakhatod hogy mindig azt használja.
Köszönöm szépen a kérdésemre megadott
válaszaitokat,sikerült megoldani a problémát,mostmár a GTA V-be ha mindent feltekerek maximumra mostmár tökéletesen fut 70-85 FPS között mozog még Wifin keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!