Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt egy kis gond és kiváncsi vagyok a véleményetekre. Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szörnyű nagy hülyeséget csináltam... A barátom kissé felöntöttünk a garatra még kedden. Egymásnak estünk, de csak orális szexeltünk. Utána a barátom megujjazott és itt a probléma, hogy ő előtte elélvezett és nem vagyok benne biztos, hogy most hozzám nyúlt-e odalent ondós kézzel vagy sem... Az a baj, hogy nem emlékszem... Szerintetek vegyek-e be 72 órás tablettát? Mert akkor még talán hatni fog... Mert ma émelyegtem is, de nem tudom, hogy most azért, mert beképzelem, vagy azért mert tényleg terhes lehetek. Köszi a segítséget mindenkinek!2012. máj. 10. 21:10
2/9 anonim válasza:
Ennyi idő alatt még nem fognak jelentkezni a terhességi tünetek, inkább csak ideges vagy, és az váltja ki. Nem hiszem, hogy gond lenne, de szerintem vegyél egy tablettát azért, ha másért nem, legalább megnyugtatod magad.
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon félsz vegyél be egyet, mert elviekben lehetséges hogy így is teherbe ess...
amúgy ilyen rövid idő alatt nem kezdesz el émelyegni a terhességtől
5/9 anonim válasza:
Ilyen hamar nem jelentkezhetnek a terhesség tünetei, úgyhogy biztos, hogy valami más áll az émelygés hátterében. Tabi-ügyben előbb kellett volna gondolkodni, már aligha használna szerintem, de tégy belátásod szerint...
6/9 anonim válasza:
Szerintem tablettát (már) felesleges. ok, hogy 72 óra elviekben de igazán csak első egy-két napban hatásos. A tünet meg biztos, hogy nem terhességtől.
7/9 anonim válasza:
Orális szex volt,tehát a szádba élvezett?Mert ha a kezére élvezett is,akkor sem tudhatott úgy megujjazni szerintem, hogy a méheden a többperces ondók megtapadjanak és 2héten belül megtermékenyítsenek....
Az émelygés meg inkább 3-4hetes terhesen jelentkezik(a terhesség,meg olyan 14nap alatt alakul ki,szóval max 5hét múlva HA éreznél valamit!)
8/9 anonim válasza:
Amíg 72 órán beül vagytok addig a tabletta sosem felesleges!
Még a 71. órában is megakadályozza a létrejött terhességek 58 %-át.
Menj el amint lehet gyógyszerért!
Ha így becsíptetek, akkor nem tudhatod, hogy mi mindent történt még.
9/9 anonim válasza:
Ha csak ennyi történt, amit leírtál, nem vagy terhes. De ha nem emlékszel, mi hogy volt, lehet nem csak ujjazás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!