Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4? (lent)

Fallout 4? (lent)

Figyelt kérdés

Hogy lehet a Fallout 4-ben úgy kereskedni, hogy ne fillérekért vegyék az amúgy tök jó cuccaimat és ne a világ pénzéért adják a stimpack-ot,stb.

Meg az erőpáncélnak a fogyasztása az hogy van, mitől függ?

Ha van itt gyakorlott Fallout 4 játékos, annak megköszönném a tanácsait :)

2017. szept. 5. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A kereskedésben az árak a karizmádtól (charisma) függenek, minnél magasabb annál drágábban adsz és olcsóbban veszel. A karizma a dialógusokbeli meggyőzésekhez (speech check) is kell, illetve vannak jó perkek is hozzá (lone wanderer, wasteland whisperer, local leadee) ezért érdemes fejleszteni. Vannak ruhák amik ideiglenesen növelik, clean suit és dress +2, kalap +1, egyes alkoholok +2, grape mentats drog +5, smooth operator +3. Nagyobb vásárlások/eladások előtt érdemes felmaxolni.

Stimpakot szerintem nem érdemes venni, ha kószálsz és keresgélsz rengeteget fogsz találni, nekem a fő karakteremen most 80-valahány van. Inkább lőszerre és legendary cuccokra gyűjts.

Az power armor elég komplikált. Alapjáraton, átlagos használat mellett egy fusion core kb 20 percig tart, ha végig sprintelsz vagy jetpackelsz kevesebb. A nuclear scientist perkkel lehet ezt megduplázni majd megtriplázni, asszem 9-es intelligence kell hozzá. Állítólag ha vannak a páncélon egyedi szerelékek az növeli a fogyasztást de nekem nem tűnt még fel. Fusion core-okat az alapjátékban nehéz találni, őket érdemes megvenni, de a Far Harbour dlc teli van velük, van ott kb 30 és 5-ösével vannak elrejtve.

Ha van még kérdésed ne kímélj :D

2017. szept. 5. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:

1.Nem kell semmi ilyen baromság

Az én taktikám : A Strong back perkkel túlpakolva is tudsz futni illetve Fast travelelni , tehát mindegy eggyes szart vegyél fel amit tudsz és meggazdagzol se perc allat

Még annyi hogy ilyenkor a futás AP pontot vesz le

de a Action Boy perkkel megnő az AP reged ami elég hasznos

Még így is a legnagyobb bajod az lesz hogy a kereskedőknek nem lesz elég pénzük hogy felvásárolják a szarodat ....(2x vittem ki a játékot , nem tom mennyire számít tapasztaltnak)

2.Illetve ha ez a mód nem jön be neked akkor van egy mod

link: [link]

ami megmondja hogy az addot tárgynak mennyi a súly/érték aránya és így kimaxolhatod az elvitt cuccokat

3.Ha meg van az automatron dlc akkor egy sentry bot simán eltud cipeéni 500 kg-t és ha a power armorodra raksz megfelelelő dolgokat és mély zsebeket a armorodra akkor te is elviszel 500 kg

500 + 500 = 1000 az peddig már tényleg elég lesz ...

(ha meg nincs automatron dlc akkor a alapok közül

Paladin Danse tudja a legtöbbet vinni 300 körül van )

2017. szept. 5. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

^Strong tud a legtöbbet cipelni, az is csak 200.

Amúgy a legjobb pénzszerzési mód Nuka Worldben van, amióta megvan a 2. karakteremnek a Wasteland Warlord perk több kupakom van mint amennyit el lehet költeni :D

2017. szept. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!