Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4 Institute?

Fallout 4 Institute?

Figyelt kérdés

Végigvittem a sztorit de nekem zavaros az egész!

Elsőnek is az hogy ha mi kb. 200 évig le voltunk fagyasztva hogyhogy a fiunk még él egyáltalán?

És nem találtam érvet hogy az Institutet miért utálja mindenki? Mit árt?

Lehet, nem figyeltem eléggé a sztorit de akkor is valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban!

Előre is közsönöm!

2017. aug. 28. 02:14
 1/1 Drone007 ***** válasza:
100%

Üdv!

Lehet, hogy nem figyeltél eléggé, mert eléggé szájbarágós a sztori, de vegyük sorban (spoiler jön, akit nem érdekel ne olvasson tovább):

Shaun azért él még, mert ő is le volt fagyasztva jó sokáig. Igaz, félúton kifagyasztották, hogy lenyúlják, de még él, amikor rátatálász, igaz elég öregecske.

Az Institute törekvése, hogy lecserélje az embereket könnyebben kezelhető és irányítható androidokra - synth -, és ezt nagyjából mindenki sejti, ezért is utálják őket. Mert soha nem tuhatod, hogy a szomszédodat, vagy a haverodat, tesódat, feleségedet, gyerekedet mikor cserélik le.

Ha globálisan nézzük van ráció az Institute tervében, de az emberség kb annyi bennük mint egy hamutálcában.

Ezt megfejeli az, hogy Shaun a felébredésedkor már az Institute vezetője, így nem csodálom, hogy kicsit zavaros a sztori. :)

2017. aug. 29. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!