Melyik ps4 játékot ajánljátok?
Figyelt kérdés
Lehet hogy majd idővel(inkább pénzzel XD) majd megveszem mindegyiket de most csak egyiket akarom.
Szóval melyiket érné meg legjobban?
Far cry 4(a Primal nagyon tetszett,az meg van,és ezért gondoltam erre is)
Homefront The revolution
Call of duty Advanced warfare
Battlefield hardline
Inkább a jó sztorira pályázok,lehet hogy nem épp ezek a legmegfelelőbb játékok rá,de azért aki ismeri őket csak tud választani egyet közülük.
Azért írtam ezeket mert akciójátékokat szeretek ,fps főleg.
Előre is köszönöm a választ.
2017. aug. 29. 17:31
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még azért is soroltam fel ezeket mert az áruk szinte ugyanaz.
2017. aug. 29. 17:32
3/6 anonim válasza:
Ha multizni is akarsz akkor esetleg ott a Destiny Collection vagy a BF4(jobb mint a Hardline, bár a sztori mód ebben is gagyi), vagy a COD 4 Remastered.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is a Far Cry 4-re gondoltam legelőször,multizni nem akarok,sosem vonzott a multi..
Köszönöm a választ,más melyiket ajánlja?
2017. aug. 29. 21:21
5/6 KÖCSÖG_#HUN válasza:
Szerintem is a Far cry 4-et mert a többinek nem jobb a storija.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint a far cry lesz amit most megveszek.
Mentek a ződpacsik.
2017. aug. 30. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!