A Life is Strange játékot hány éves kortól ajánljátok?
Szerintem ez érettségtől is függ,és persze angol tudástól.(Hacsak nem töltesz le magyarosítást)
12+ szerintem kb. a minimum,de figyelembe kell venni,hogy néha átmegy horrorba
Értem
Én szerettem volna kipróbálni (12 vagyok) és,hát "érett" vagyok és persze töltenék le hozzá magyarosítást :)
Én 14 éves vagyok és olyan 2-3 hete fejeztem be a játékot,nekem nagyon tetszett és jól megértettem(persze töltöttem le hozzá magyarítást).Igaz volt pár jelenet,hogy egy picit megijedtem,hogy most vajon mi lesz,vagy jajj milyen sötétben kell járkálni,de szerintem ez izgalmas volt!Ha nagyon szeretnéd kibróbálni szerintem nincs akadálya.Én nem hiszem,hogy olyan játék,hogy csak 16 éves kortól lehet játszani,de persze a játékot meg is kell érteni,de szerintem neked nem lenne gond. :)
Ez persze csak az én véleményem.
Köszönöm a válaszokat!:)
A 4.epizódig játszottam,de nagyon féltem,hogy mi lesz ezért az 5.-et nem játszottam ki,de megnéztem videóban és rájöttem,hogy nem kellett volna félnem :D
Egyik kedvenc játékom marad örökre ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!