Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell letölteni a Life...

Hogyan kell letölteni a Life Is Strange-t Windows 10-es gépre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék játszani vele, csak fogalmam sincsen, hogyan töltsem le. Tudtok valami weboldalat,ahonnan letölthetném? Vagy fizetős? Vagy mii? Nem tudom, nem értek hozzá :') Minden értelmes választ előre is köszönök, nagyon jól jönne egy kis segítség :)
2017. márc. 27. 20:35
 1/8 Amarok Tonrar ***** válasza:

[link]

Természetesen fizetős.

2017. márc. 27. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első fejezet ingyenes, az előző által beszúrt linken elérhető. A többi része fizetős.
2017. márc. 27. 21:23
 3/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Reméltem is, hogy az "Episode 1 Free" felirat nem követel extrém angoltudást.
2017. márc. 27. 21:31
 4/8 LeonScottKennedy ***** válasza:
Mi ez a nagy life is strange mánia manapság? Majdnem minden játékos kérdés erről szól.
2017. márc. 28. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Hozzánk minden később szivárog be. De a fiatalok amúgy sem olvasnak játékos oldalakat- amiről a kedvenc videósaik nem beszélnek, az számukra nem létezik. A nyelvtudásról ne is beszéljünk, mert az tragikus.
2017. márc. 28. 09:07
 6/8 LeonScottKennedy ***** válasza:

#5:

Én már a megjelenéskor végigjátszottam, epizódról epizódra, ahogy kijöttek. Gyakran olvasok gamestar és gamekapocs híreket, illetve pcgurut és egyéb híroldalakat is követni szoktam. Ezek mellett még nézek jó pár angol, és egy kevés magyar youtube csatornát is.

Egyébként valószínűleg igazad van, ezek az emberek akik mostanság kérdeznek régi játékokról, alkalmi játékosok lehetnek. Főleg, ha azzal sincsenek tisztában, hogy ez egy fizetős piac ;)

2017. márc. 29. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És az az igazság, hogy tényleg csak alkalmi játékos vagyok, nem szoktam videójátékozni, nem az én világom. A life is strange egy kivétel, ami egy youtube videóból tetszett meg nagyon :)

2017. márc. 30. 06:28
 8/8 BrekiX ***** válasza:
Én letöltöttem Youtube segítségével,de meg is lehet venni.
2017. ápr. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!