Xbox 360 vagy ps3? A haverom kiváncsi a véleményemre!
Figyelt kérdés
A haverom venni akar xbox360-at vagy ps3-at és kiváncsi a véleményemre. Másolt játékokkal fogja toli, ha lényeges. És az árakat is kalkuláljátok bele. Azt mondta, hogy ha az egyik jobb, de egy kicsit drágább az nem baj.2010. máj. 25. 16:45
11/20 anonim válasza:
a PS3 hardverben erősebb gép az X360-nál, és azért jelennek meg azon a játékok, és arra optimalizálják azokat, és minden játék bemutatójában xboxon játszák a játékot, mert a microsoft 1 mocskos pénzhajcsár cég lett mióta Bill Gates nyugdíjba vonult, és a multi is pénzbe kerül, ellenben a PS3-al amin ingyen van a multi és még adják a PlaystationHome t is
12/20 anonim válasza:
Ps3-at nem lehet flashelni. Illetve lehet, de nem Magyarországon, és nem széles körben. Nekem x360-am van, és nagyon szeretem, de a ps3 is nagyon jó, és még csak most fognak jönni az igazi nagy címek
13/20 anonim válasza:
a hd témára vissza térve.. mindkettő HD, de a ps3 az 1080p , míg az xbox 360 720p, de sztem annyira mind1 :D
14/20 anonim válasza:
Ha mindenképp másolt játékkal akar játszani, játsszon a kádban magával!
15/20 anonim válasza:
Én xbox 360-at ajánlom,mert sztem a játék mindkét konzolon egyformán élvezetes,de az xbox konzol is és a játékok is olcsóbbak.
16/20 A kérdező kommentje:
ahha értem! de az xbox360 is 1080p!
2010. máj. 28. 13:45
17/20 anonim válasza:
az xbox nem 1080p, hanem 720p. Még mindig első voltam :D
18/20 anonim válasza:
Az elite gépek már 1080 p-sek a hd kábel miatt. A többinek csak átalakítója van, az tényleg 720p.
19/20 anonim válasza:
Xbos 360 elitet vegyen jo is meg tud rajta másoltan jáccani.. am azt elmondom itt pécsen Xbox360 Elite 60000-70000 ezer a ps3 : 90000ft én mindenképen xboxot vennék..de én számitogépekre bukok szval bb :D xd
20/20 anonim válasza:
Én a playstation 3-ra szavazok. Nekem is az van, és nagyon jó! Lehet hozzá olcsón is szerezni játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!