Alice Madness Returns Kinek mi tetszik benne és mi nem? Lehet hülyeség de azért kíváncsi vagyok:D
+:Tetszik a grafika, a harc, a fegyverek, a szereplők és az ellenségek.
-:Az a rossz, hogy a ruinok (trutyis sz@rok) rengetegen vannak, főleg a menacing (vagy mi) ruinok. A másik az, hogy vannak benne hibák,2 fajta:grafikai és irányítási. Ezek közé tartozik az esernyő, és amikor Alice megnő. De ezeket leszámítva nagyon jó játék :D
Tetszik:
A grafika.
Iszonyat jól megcsinálták, eddig a játék elején járok, nekem az első hallucinációs kép tetszik, amikor Alice abban a csodálatos világban van, erdő, vízesés, napfény, pillangók, gombák, áááá, egyszerűen gyönyörű. :)
A ruhák.
Így legalább nem unalmas, hogy végig ugyanúgy kell kinéznie Alice-nak. Minden fejezetben más és más. Vannak szép ruhák, de a legtöbbje amolyan Lady Gagás. :D Ettől függetlenül tetszik! (imádom Lady Gagát)
A dupla-ugrás (twirl), a bármikor kicsi méretre válthatóság, és a gyors-futás (amikor Alice menekül, és lepke sereg lesz belőle)Ezeket kicsit hülyén magyaráztam el, de nem baj. :D Az nagyon tetszik, hogy az első részben ezek nem voltak benne!! Most pedig Alice megkapta ezeket, mint állandó képességeket! Iszonyat. :D
Nem tetszik:
A játék irányíthatósága. Alapvetően nem lenne vele gond, csak hogyha nem használod az egeret futás közben, lehetetlen a jobbra-balra mozgás, legalábbis nekem. Erre azért fektethettek volna nagyobb hangsúlyt is, kicsit élmény-romboló, de amúgy nem vészes, rövid idő után meg lehet szokni az irányítást.
Aztán, ez lehet, egyedi probléma, nálam legalábbis, mivel letöltöttem a netről, ezek a negatívumok vannak jelen:
Bugosodás: a játék elején tartok, jelenleg az esernyővel vannak problémáim, nem tudom használni.
Nincsen hang és felirat(?!): Van is, meg nem is. Amikor emlékeket fedezek fel, van hang. Az illető szépen elmondja az emléket, vagy lejátszódik a videó amiben szintén van hang, meg felirat is, de összvissz a játékban sehol semmi zene, hang, de még felirat se amikor beszél valaki.
Hirtelen ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!