Xbox 360 vagy ps3? A haverom kiváncsi a véleményemre!
Xbox360nak még mindig rengeteg gyermekbetegsége van, ha flasheled a meghajtót akkor meg retteghetsz a 3Ledtől és a Bann-tól, na meg a gari is elszáll.
(Egyébként 10 Db Verbatim DVD árából már tudsz venni egy friss megjelenésű játékot)
Ps3-ra lehet venni 2000 forintért vaterán játékokat amik nem tipikus "Ezt vedd meg" játékok mivel ezekre a konzolokra nem is igen jelennek meg ilyen lowend játékok.
Ps3 esetén csak ritkán előforduló problémák vannak, amit javítanak gariba ingyen ha nem bontogatod a gépet.
Szóval egyértelműen Playstation.
Az első vagyok. Valóban lehet chippeltetni külföldön 1-2 helyen hallottam én is, de szerintem nem érném meg egyenlőre. Azonban xbox 360-nál már nem nagyon van 3 led, mert az a régi alaplap volt és semmi köze nem volt a meghajtóhoz. Valamint szerintem sokkal jobb a kontrollere egyes játékoknak még mindig jobb a grafikája és nem hiszem, hogy a ps3 1080p-je megérné a sokkal drágább gépet és a sokkal drágább eredeti játékok vásárlását.
Valamint ps3 nál ingyenes net, xboxnál fizetős, de embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!