Az alábbi grafikai beállítások mikre vonatkoznak? Miket változtatnak a játék kinézetén?
Lefordítottam, de sajnos a nem minden esetben jöttem rá a válaszra mert a fordító kicsit szó szerint ért mindent.
Tehát:
- Distortion (torzítás) De mégis mit torzít?
- Bloom (na az egyik szó szoros fordítás- virágzás) Ez a grafikai beállítás például mit jelent és mit változtat?
- Depth of Field (mélységélesség) Ez is mit változtat? Sejtem, hogy a képélességgel valamit, na de pontosan mit? Miért MÉLYSÉGélesség?
- Motion Blur (elmosódás) Ha ezt a beállítást használom mi mosódik el? Mi a szerepe ennek az opciónak?
- FPS Smoothing (FPS simítás) Ez mi??
A válaszokat előre is köszönöm!
Motion blur az a körülötted lévő képet mossa el ha forogsz vagy éppen "akció" van.
Ha jól tudom az fps smoothing a monitorod hrc-hez állítja be a meg felelő fps-t tehát ha 60 hrces monitorral fix 60fpsed lesz, de ez a gépeden is múlik.
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit kérdeznék, hogy a fentiek közül melyik az amelyiket ha használok lassítja a játékot vagy ha kikapcsolom akkor kicsit gyorsabb lesz? Melyiket lőjem ki és melyiket hagyjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!