Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az alábbi grafikai beállítások...

Az alábbi grafikai beállítások mikre vonatkoznak? Miket változtatnak a játék kinézetén?

Figyelt kérdés

Lefordítottam, de sajnos a nem minden esetben jöttem rá a válaszra mert a fordító kicsit szó szerint ért mindent.

Tehát:

- Distortion (torzítás) De mégis mit torzít?

- Bloom (na az egyik szó szoros fordítás- virágzás) Ez a grafikai beállítás például mit jelent és mit változtat?

- Depth of Field (mélységélesség) Ez is mit változtat? Sejtem, hogy a képélességgel valamit, na de pontosan mit? Miért MÉLYSÉGélesség?

- Motion Blur (elmosódás) Ha ezt a beállítást használom mi mosódik el? Mi a szerepe ennek az opciónak?

- FPS Smoothing (FPS simítás) Ez mi??

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 24. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Motion blur az a körülötted lévő képet mossa el ha forogsz vagy éppen "akció" van.

Ha jól tudom az fps smoothing a monitorod hrc-hez állítja be a meg felelő fps-t tehát ha 60 hrces monitorral fix 60fpsed lesz, de ez a gépeden is múlik.

2017. aug. 24. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Bloom- Elmossa a nagy fényt... [link]

Depth of Field- Ha be van kapcsolva akkor azok a részek ahova nem fókuszálsz homályosak lesznek. Pl itt a bal oldali kép: [link]

Motion Blur- elmossa a képet pl ha forgatod a kamerát [link]

2017. aug. 24. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még annyit kérdeznék, hogy a fentiek közül melyik az amelyiket ha használok lassítja a játékot vagy ha kikapcsolom akkor kicsit gyorsabb lesz? Melyiket lőjem ki és melyiket hagyjam?

2017. aug. 24. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Szeretnék minél jobb teljesítményt kicsikarni a játékhoz.
2017. aug. 24. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyomd ki mindet az a biztos :D
2017. aug. 24. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!