Ez mifele ceg? Atveres lenne vagy esetleg biztonsagos?
Lanytesom vett nekem egy jatekot es nem nagyon ert hozzajuk. Mikor meglattam mit kapok nekem is leblokkolt az agyam . Ilyennel meg nem talalkoztam [link]
Szerintetek ez most mi ? Ez egy random kep a netrol nem volt kedvem lefenykepezni es atrakni gepre ! De pont igy nez ki dvd borito annyi kulombseggel hogy bal felso sarokban irja hogy pc-dvd ! Meg nem bontottam ki a csomagolast mert akkor mar nem fogadjak vissza az uzletben ! Valaki tud valamit errol ? Kicsit utana neztem a neten es tobb uj generacios jatekot adtak ki Cenega premium games neven ! Viszont nem tudom mi a trukk az egeszben ! Egy szimpla kiadvany 10k forint korul van ! A cenege meg ugyan ezt a jatekot 6k forintert arulja ! Mi a trukk ? Csalas lenne ? Valaki tud valamit errol ? Valaszokat elore is koszonom
A Cenega Hungary 2009 vége óta létezik:
Van weboldaluk ahol játékokat lehet venni:
A pcguru oldalán több cikk van róla ahol mint játékok magyarországi kiadója szerepel:
A gamekapocs szerint az egyik legnagyobb hazai játékforgalmazó:
Ez utóbbi interjúból kiderül hogy a Cenega Hungary a lengyel Cenega magyarországi leányvállalata.
Sajnos most nem találom hogy hol olvastam, de a Cenega Hungary a CNG.HU kft utódja, tehát még ennél is régebben foglalkoznak játékokkal.
Szóval szerintem nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!