Amazonról biztonságos a rendelés? Nincs átverés? CPU/GPU
PC be akarok rendelni Titan X et és i7 et. Sokkal olcsóbban kijövök mint ha Magyarországon rendelném. Kiválasztottam mind kettőnél hogy 2 év garancia, és én így sokkal jobban kijövök árba.
Éppségben ideér a csomag? Megéri Amazon-ról rendelni?
Köszi a gyors válaszod.
Free shipping van írva, de gondolom hogy külföldre kell fizetni érte.
45 000 forintot megspórolok ha onnan rendelem és nem MO ba. ha hozzászámolom a postát és a vámot akkor is jobban kijövök?
VÁM+Posta, de én nem rendelnék ilyen árban terméket amazonról. Aztán ha garanciáztatásra kerül a sor, megszívod. Néha érdemesebb kicsit többet költeni valamiért, de legyen egy biztonságos háttere.
Amúgy megkérdezhetem hogy mire kell Titan X? Te dolgod, azt veszel amit akarsz, de semmi értelme nincs annak a kártyának, főleg annyiért nem amennyibe kerül.
1. kimonda hogy játékra kell?
2. GTA V 14 giga VRAM ot eszik Ultra beállítások melett + FXAA MSAA.
3. Syndicate 13 gig VRAM ot eszik úgyszin 4K ultrán, 8X MSAA-val.
4. Mosolyogva néznélek egy 980Ti vel mikor 6 giga fölé szalad a VRAM követelmény :)
Nem mindenki milliomos, ne nézd mosolyogva azt akinek nincs ilyesmire pénze. (a "keméényen megdógoztam érte" szöveggel se).
A Titan X rohadt drága, és hamar elavul olyan célokra amire te veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!