Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amazonról biztonságos a...

Amazonról biztonságos a rendelés? Nincs átverés? CPU/GPU

Figyelt kérdés

PC be akarok rendelni Titan X et és i7 et. Sokkal olcsóbban kijövök mint ha Magyarországon rendelném. Kiválasztottam mind kettőnél hogy 2 év garancia, és én így sokkal jobban kijövök árba.

Éppségben ideér a csomag? Megéri Amazon-ról rendelni?

2016. febr. 17. 19:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
lehet több a vram de akkor sem erősebb a gpu és így már megint gyengül a kör. sli-be lenne csak jobb.
2016. febr. 17. 20:37
 12/27 MGéza ***** válasza:
Ezt hol hallottátok hogy nem szállítják Magyarországra? Viszont mind az amazon, mind az ebay elég rosszul váltja a forintot, rendszerint többért mint a banki árfolyam. Mellesleg van amazon.co.uk és amazon.de is, egyikről sincs vám. Ezen kívül lehet garanciát is kérni felárért.
2016. febr. 17. 20:41
 13/27 anonim ***** válasza:

régi konfigod nem adományozod szegényeknek véletlen?XD nekem jelenleg csak egy használt HD 5770-re futotta...

mit meg nem adnék egy olyan konfigért,legerősebb kártyám ami valaha is volt az egy HD 6970 volt :D

2016. febr. 17. 20:51
 14/27 anonim ***** válasza:
nekem gtx 480 volt és még a rohadt fx 8150 sem volt képes ki hajtani húzva ! wtffff
2016. febr. 17. 21:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Ekkora értékű csomag tuti fennakad a vámon. Vám és áfa azonnal ugrik rá. Uszkve 40% plusz költséggel számolhatsz.
2016. febr. 18. 06:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Rendeltem már 2000 eurós cuccot is Amazonról, és kihozzák Magyarországra. Viszont 150 eurón felül MINDENRE kell vámot és ÁFA-t fizetni, bármit is mondanak a többiek. Az Amazonon listázott árra számolj rá még 40-45%-ot (és sok esetben még így is olcsóbban jössz ki, mint a magyar boltokban). Higgy egy olyan embernek, aki tíz éve minden hónapban rendel valamit az Amazonról. Lehet trükközni a vámáru-nyilatkozattal, de egyrészt a vámhivatalban sem hülyék ülnek, másrészt bűncselekménynek számít.
2016. febr. 18. 09:14
 17/27 A kérdező kommentje:

köszönöm. oké értem. ha hozzászámolok 40% ot akkor már ne, ári meg. A United Kingdomos oldalon meg ugyanannyiba kerül mint nálunk.

Overclocked Titan X csak már MHZ vel marad le a 980 Ti től, és ha ráboostolsz, akkor a sima gyári 980Ti már alatta van.

A régi gépem meghagyom mivel néha fog kellene, torrentozni vagy ilyesmi

2016. febr. 18. 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:
2016. febr. 19. 20:34
 19/27 MGéza ***** válasza:
Ki ez az elvetemült hogy 16 magos xeonnal nyomja? :D Ha annyi pénzem lenne amennyi nincs, nem biztos erre költeném :)
2016. febr. 19. 20:44
 20/27 MGéza ***** válasza:
Ja, látom nem az a proci :) Szép :)
2016. febr. 19. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!