Hogyan juthatok el Dél-patára a star stableben újra?
Figyelt kérdés
Már jártan Délpatán sokszor meg küldetéseket is csináltam de legutóbb jött James és visszavette a csónakot. Hazaszállítással hazajutottam de mist nem tudok visszamenni. A komp pedig nekem nem jelenik meg és még nem is fénylik olyan kéken mint amikor mondjuk egy ajtón be lehet menni.2017. aug. 17. 20:41
1/4 anonim válasza:
Nem vitte el a csonakot James.Máshova vitte keresd meg és menj vele dél patára és a kikötő fölött vàr (csak lehet) James hogy feloldja a kompot és kapsz egy sapkát.Ha nem megy akkor segitek csak mond el kommentben a star stable nevedet.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a segítséget! Még nem tudtam megnézni h sikerül e mert elutazunk és ott nem jatszhatoka kevés net miatt. Szeptember 2-án hazajövünk. Majd írok privátban ha nem sikerül. A nevem: Fanni Pinkhoof.
2017. aug. 19. 02:17
3/4 anonim válasza:
Tudod lejárt a star ridered. Más ok nincs rá, vagy pedig laggos a játék. H nem járt le a Star Ridered, akkor rossz a gép. Újratelepítés, vagy új gép.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem járt le a star riderem lifetimeos. A gépem elég új a játék meg egy hónapja sincs meg. Nem hiszem h ez a baj.
2017. aug. 20. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!