Lollal komolyabban szeretnék foglalkozni, hogy juthatok el bronzig aztán silverig goldig stb?
én skype on komolyabban is el tudnám mondani!! (ha akarod írj privibe) De ha ez nem jó eltudom mondani igy is, csak nem ilyen részetesen!
1. 30 as szinten lehetőséged van rankedezni. Ranked meccs nyerésekkel lehet egyre nagyobb divízióba eljutni (ha vesztesz akkor ugye leesel pl: bronz3 ból bronz 4 be) Rankedet nem ajánlom egyből amikor 30 as leszel mert nagyon rős ellenségeket is találhatsz ott!! Először is válaszd ki melyik az az ösvény ami a legjobban tetszik és azon nagyon gyakorolj!
2. Annak a "lapnak" amin meg lehet nézni az ellenfeleid szintjét stb az a lolskill. De ez nem magyar nyelvű!!! A vásárolt tárgyait a tab benyomásával tudod megnézni.
3. a wardokat a 4 es gombal lehet lerakni (persze, ha előbb ingyen veszel egyet) azt, hogy hova érdemes rakni, háát azt csak skype on tudnám elmagyarázni!
A jelzéseket a Crl billentyűvel tudod aktiválni. Azt, hogy vonuljon vissza a ctrl billentyűvel az adott hősre kell kattintani. továbbá a g és a v vel lehet aktiválni (ha a g vel a saját toronyra kattintasz akkor védelmet kérsz ahhoz a toronyhoz, és az ellenséges hősöket, építményeket, szörnyeket lehet "becélozni" azaz "xy célpontja a/az yx")
Azt hiszem mindent elmondta, ha további segítség kell, akkor írj rám priviben!! :D
Az 1. vagyok, még a wardolóshoz: lehet venni külön ward itemeket (ezeket supportra érdemes venni).
Ajánlom olvasd el MINDEN item/hős aktívját passzívját mert nagyon fontos, hogy tudd milyen item/hős van ellened, és persze, hogy mit tud! Esetleg nézz videókat, mert azok nagyon sokat segítenek!!!
1. el kell jutni a fiókoddal 30-as szintig.
2. A ranked játékhoz minimum 16 megvásárolt hős kell, javaslom vedd az olcsó 450-eseket, úgy hamar meglesz. Ez ugyan olyan játékmód mint a botok elleni meccs vagy a blind pickes pvp.
3. 20 szinttől elérhetőek a tier 3-as rúnák. Neten nézzél egy átlagos ad/ap rúnaoldalt és azt vedd meg (ez kb 25-30 ezer IP/rúnaoldal, mivel 2 oldalad van, úgy 50-60 ezer IP-be fog fájni). Persze megteheted hogy nem rúnázol, de elég nagy hátrányból indulsz rúnák nélkül, aztán majd csak nézel hogy folyton megöltek és nem érted miért.
4. legalább 2 lane-n tudjál játszani. Olyan csak a profi csapatoknál van, hogy fix mid-es. A ranked meccsnél sorrend van, először 1 játékos pickel, utána a másik csapatból 2, aztán tőletek 2 stb. A rankeden a pick order számít. Sírhatsz te mid-ért vagy adc posztért, ha előtte valaki elvitte, akkor keress másik lane-t.
5. értelem szerűen a 2 lane-re tanulj be legalább 2 hőst (minimum 4-gyel tudj játszani tisztességgel).
6. A ranked elején unranked vagy. 10 lejátszott meccs után az eredményeid alapján bedob valahova, többségében bronze 5 és gold 5 közt. Persze hiába van 10 win-ed ha a KDA-d 0/10/0 meg társaik, akkor vár a drága bronz.
7. Azt a "lapot" a TAB gomb lenyomásával érheted el.
8. Wardot az adott item aktív gombjával tudod kirakni. Mivel az őrszem/ward a 4-es áruhelyen helyezkedik el, ezért értelem szerűen 4-es gombot kell nyomni (E-R felett) majd kattintani, hova akarod lerakni.
https://www.youtube.com/watch?v=Jt3TVKCFiTk
jelzés azt hiszem ctrl+ bal klikk, vagy G + bal/jobb klikk, nem emlékszem pontosan.
Rúnákat a boltban lehet venni a játékmenet opción belül. A megvásárolt rúnákat a profilodban a rúnák opciónál lehet behúzni.
A rúnás egy alap buffot adnak a meccs elejétől a végéig, a rúna tipusától függően pl: páncél, sebzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!