Multiplayer bázis támadó/védő játékok? (bőveben lennt)
Figyelt kérdés
Ilyen taktikai játékra gondolok ami inkább felülnézetes és van két bázis amit védeni és támadni kell. Hasonló mint a moba csak nem moba hanem inkább stratégia. De nem kell igazi stratégia hanem egyszerűbb taktikai játék.2017. aug. 15. 16:20
1/3 A kérdező kommentje:
Hasonló mint a Titanfall assault csak nekem pc-re kéne és kicsit hosszabb mecsekkel.
2017. aug. 15. 16:22
2/3 anonim válasza:
Hát felülnézetesest talán a Star Craft ami ilyen dr van nagyon élhetű taktikai játék a Sqaud de pl. A rainbown six sige is taktikai és bázist kell védeni
3/3 A kérdező kommentje:
A Siege meg van. Megpróbálom máshogy elmagyarázni. De nem tudom, hogy létezik-e ilyen játék.
Van egy térkép 2 játékossal, mindkettőnek van bázisa és különböző egységekkel kell megvédeni. Ahogy mondtam hasonlóra gondolom mint egy moba (dota vagy lol) csak nem csapatban hanem 1v1 és különböző egységeket kell lerakni.
Hasonló mint a Titanfall assault.
2017. aug. 15. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!