Tudtok olyan fps játékot, ami többszemélyes és a bázisodat automata gépekkel kell bevédeni?
Tehát ugye ezt úgy gondoltam hogy van 2 bázis, és mind2 bázisnak az a feladata, hogy bevédje a saját bázisát.
pl: - lézerrel
- automata gépekkel stb..
És a fő cél, hogy a másik csapat bázisát elfoglald, vagy elpusztítsd vagy ilyesmi.
Amúgy ehhez hasonlóra gondoltam : https://www.youtube.com/watch?v=TJCdugpxroM&list=PLV01nZO5fr..
Csak sajnos ez nem multiplayeres. :/
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszi a választ, de nem pont ilyen játékra gondoltam, tehát az igaz, hogy ebben meg kell védeni a saját bázisod, de az ellenfél bázisát nem kell ahhoz lerohanni.
De ehhez hasonló játékkal játszottam már :D pl Dungeon Defenders-el.
Én inkább arra gondoltam, hogy két bázis van, és egymást kell lerohanni, meg egymás támadását kell hárítani, és ezt mind akadállyal.
Amúgy LAN partira szeretnék ilyen játékot.
Üdv!
Az Unreal 2-vel kapcsolatban tévedsz, van már neki Multiplayer verziója.
Ezen a néven található meg -> U2XMP Community Edition
És itt tudod letölteni : [link]
Ezen kívül amit ismerek játék és az elvárásaidnak megfelel:
1. Alien vs Predator 2 Primalhunt
- Igaz hogy nem 2 bázis van, viszont ha az embereket választod turret-tel tudják bevédeni magukat.
Gondolom Turretekre gondoltál mikor azt írtad le, hogy "automata gép".
2. Halo
- Ezt szerintem majdnem mindenki ismeri.
A CPT (Capture the flag) módnál nyilván 2 bázis van és mind2 bázist őrizni kell, illetve elhozni az ellenfél zászlaját.
És ezt mind megteheted járművekkel, illetve védelmi tornyokkal.
3. Mount and Blade Warband
- Hát itt nincsenek védelmi eszközök a támadás hárítására, de ugyanúgy be kell védeni a saját bázisod, ha az ostrom módot játszátok, míg az ellenfél támad addig ti a falak mögül védekezni tudtok íjakkal, dobófegyverekkel, illetve pajzsokkal stb....
Több játék nem jut eszembe ami az elvárásodnak megfelel.
Jó LAN partizást.
És tényleg van neki multija o.O.
Én régebben kerestem de akkor még nem találtam neki, nagyon de nagyon szépen köszönöm.
Igen a többi játékot ismerem, és azok a játékok lesznek is a LAN partin.
Rengeteget segítettél köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!