Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan fps játékot, ami...

3R!C0lt kérdése:

Tudtok olyan fps játékot, ami többszemélyes és a bázisodat automata gépekkel kell bevédeni?

Figyelt kérdés

Tehát ugye ezt úgy gondoltam hogy van 2 bázis, és mind2 bázisnak az a feladata, hogy bevédje a saját bázisát.

pl: - lézerrel

- automata gépekkel stb..

És a fő cél, hogy a másik csapat bázisát elfoglald, vagy elpusztítsd vagy ilyesmi.

Amúgy ehhez hasonlóra gondoltam : https://www.youtube.com/watch?v=TJCdugpxroM&list=PLV01nZO5fr..

Csak sajnos ez nem multiplayeres. :/

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 10. 15:53
 1/4 Gyrger ***** válasza:
Orcs Must Die! 2
2016. nov. 11. 00:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de nem pont ilyen játékra gondoltam, tehát az igaz, hogy ebben meg kell védeni a saját bázisod, de az ellenfél bázisát nem kell ahhoz lerohanni.

De ehhez hasonló játékkal játszottam már :D pl Dungeon Defenders-el.

Én inkább arra gondoltam, hogy két bázis van, és egymást kell lerohanni, meg egymás támadását kell hárítani, és ezt mind akadállyal.

Amúgy LAN partira szeretnék ilyen játékot.

2016. nov. 11. 16:04
 3/4 Maci333 válasza:

Üdv!

Az Unreal 2-vel kapcsolatban tévedsz, van már neki Multiplayer verziója.

Ezen a néven található meg -> U2XMP Community Edition

És itt tudod letölteni : [link]

Ezen kívül amit ismerek játék és az elvárásaidnak megfelel:

1. Alien vs Predator 2 Primalhunt

- Igaz hogy nem 2 bázis van, viszont ha az embereket választod turret-tel tudják bevédeni magukat.

Gondolom Turretekre gondoltál mikor azt írtad le, hogy "automata gép".

2. Halo

- Ezt szerintem majdnem mindenki ismeri.

A CPT (Capture the flag) módnál nyilván 2 bázis van és mind2 bázist őrizni kell, illetve elhozni az ellenfél zászlaját.

És ezt mind megteheted járművekkel, illetve védelmi tornyokkal.

3. Mount and Blade Warband

- Hát itt nincsenek védelmi eszközök a támadás hárítására, de ugyanúgy be kell védeni a saját bázisod, ha az ostrom módot játszátok, míg az ellenfél támad addig ti a falak mögül védekezni tudtok íjakkal, dobófegyverekkel, illetve pajzsokkal stb....

Több játék nem jut eszembe ami az elvárásodnak megfelel.

Jó LAN partizást.

2016. nov. 13. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:

És tényleg van neki multija o.O.

Én régebben kerestem de akkor még nem találtam neki, nagyon de nagyon szépen köszönöm.

Igen a többi játékot ismerem, és azok a játékok lesznek is a LAN partin.

Rengeteget segítettél köszönöm.

2016. nov. 13. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!