SA:MP-osok, Serial bant hogyan oldom? (vészhelyzet)
Sehogy. Ha fel lehetne oldani a tiltást akkor mi értelme lenne annak hogy kiadják? Hiszen nem lenne visszatartó ereje.
A serial ban a lehető leghatékonyabb, ott ténylegesen csak új számítógép vásárlásával tudod megkerülni a sorozatszám alapú azonosítást. De akkor arra még jöhet egy szép kis range ban, ami azt jelenti hogy az IP-cím tartományát bannolják, és mindaddig amíg nem váltasz internet-szolgáltatót, bármennyiszer cserélheted az ő IP-címüket amit kiosztanak mert mindegyiket automatikusan bannolja a rendszer.
Keress másik szervert.
Tökmindegy, mert a szolgáltatód csak egy meghatározott tartományból tud IP-t osztani, amire ő jogosult és engedéyt kapott. Ha tartomány alapú bant kapsz akkor azt jelenti hogy hiába oszthat ki a szolgáltatód mondjuk 65 ezer különböző címet, mert maga a tartomány mind a 65 ezer lehetséges címe blokkolva van.
Ilyenkor egy új szolgáltatóra kell előfizetned aki a saját tartományában oszt ki új címet.
elértem a banoló admin Serial számomat hogyan tenkintem meg?
Névre adott már unbant de a serialomra nem mi a gép ipje?
Amúgy ez milyen hülyeség már hogy neked kell bebizonyítani hogy te vagy az akit bannoltak? Az adminnak mindent látnia kellene, vagy ha nincs jogosultsága akkor ne bannoljon olyan módon amit nem tud kezelni. Én már csak emiatt sem mennék vissza, ha inkompetensek az emberek és igazságtalanul tiltanak.
(próbáltam módszert keresni a kiderítésére, nem találtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!