Mennyibe kerültek annó a Nintendo játékok a '90-es évek vége felé?
Figyelt kérdés
Gondolok itt konzolra és kazettára, valamint a Game Boy játékokra.2017. aug. 11. 15:39
1/4 anonim válasza:
Pont mint most, 50-60 dollárba kerültek a Super Nintendo és N64 kazetták, csak akkor egy kicsit szarabbul állt a forint. A Donkey Kong 64 cartridge 32 ezer forintba fájt- akkoriban kerestem 45 ezer forintot!
Ha jól emlékszem, a GameBoy Color kazetták 12 ezer forint körül alakultak.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem semmi! Csak azért kérdeztem, mert én '90-ben születtem és amúgy nagy Nintendo fan és gyűjtő vagyok. Mivel azok a gyűjtői darabok, amik sértetlen és dobozos állapotban kaphatók az ebayen, azok is egy vagyonba kerülnek. Ezért kíváncsi voltam, hogy ehhez viszonyítva mennyit kóstált mindez, amikor még boltban lehetett kapni.
2017. aug. 11. 18:11
3/4 anonim válasza:
Én a 90-es évek elején 10 ezerért vettem a Super Mario Bros. 3-at.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért 10000 forint a 90-es évek elején nem kis pénz volt. Bár én akkor születtem, hallottam hogy volt olyan, akinek ennyi volt a havi keresete. (Kb. annyi volt, mint ma a minimálbér).
Akkor én aránylag szerencsésnek mondhatom magamat, hogy a '90-es évek elején eredeti (nem sárga kazettás) Nintendoval rendelkeztem.
2017. aug. 13. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!