Hol lehet a legolcsóbb 3DS játékokat venni?
Netes hirdetéseknél olcsóbban sajnos nem nagyon fogsz találni. Persze, vannak boltok, ahol árulnak használt játékokat (sőt, szinte minden videojáték-boltban, főleg, mert azokon sokkal több haszon van), de itt a kulcsszó: haszon. Egy videojátékboltban, vagy egy ilyesmivel foglalkozó cégnél nem fogsz kifejezetten olcsón játékokhoz jutni, mert ők csak és kizárólag a profit miatt vették azokat a játékokat, ami azt jelenti, hogy igen, valahol máshol ők olcsóbban megvették, mint amennyiért adják. Persze, általában ez úgy néz ki, hogy a boltban vesznek be játékokat meglehetősen olcsón, de a lényeg, hogy ritka esetben fogsz olcsóbban játékot találni egy boltban, mint interneten, már csak azért is, mert a bolti dolgozók nagyon jól tudják minden játék értékét, és nem fogsz tudni találni ilyen 1-2 ezer forintért 3DS játékokat.
Mondjuk ebayen se sokat, mert onnan a világon mindenki vásárolgat, így mindenkivel versenyezned kell 1-1 dologért. A jófogásnál, vateránál, hardveraprónál, és különböző facebook oldalaknál jobbat nem nagyon fogsz találni. Én egyébként tizenpár éve vásárolok ilyen helyekről, és nem volt még olyan, hogy ne kaptam volna meg, amit vettem, de ha nagyon aggódsz ilyesmi miatt, akkor olyanokat nézel, ahol lehetséges a személyes átvétel vagy az utánvét, és akkor csak abban a percben kell kifizetned az árut, amikor kézhez kaptad, így ilyen jellegű kockázat nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!