Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass effect 2 vége?

Mass effect 2 vége?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi hogy ha a csapattársaimnak nem csinálom meg a lojalitási küldetéseit akkor nem is menthetek meg mindenkit a végjátékban ?

(magyarul... nem szeretném Mordin és Jacob,Thane küldetését megcsinálni..) ha ezek kimaradnak attól függetlenül a végén az opció megmarad hogy mindenki túlélje..vagy így az elveszik ...+ a 3. részben ők erre emlékezni fognak hogy nem segítettem nekik ?

válaszokat spoiler mentesen köszönöm ! :)

2017. aug. 1. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Spoilermentesen: miután beleöltél a sorozatba vagy 100-150 órát, a harmadik rész végén kiderül, hogy tökmindegy, kit mentettél meg, ki mellé álltál, stb.
2017. aug. 1. 23:02
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igen ebben is több mint 40 órám van ..és hallottam h nagyon elb'szták a végét a 3 résznek úgymond a lezárást ...
2017. aug. 1. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ahhoz hogy mindenki tulelje kell a lojalitas kuldi, fullba upgradelt hajo, es majd az utolso misszional nehany feladatra csak bizonyos karakterek jok.
2017. aug. 2. 06:40
 4/8 A kérdező kommentje:
azt megtudom valahogy h mikor áll a hajó fullra felfejlesztve.. ?
2017. aug. 2. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Mikor mar nincs semmi megvennivalo hozza.
2017. aug. 2. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
nincs elb.aszva a 3. rész vége..
2017. aug. 3. 00:23
 7/8 A kérdező kommentje:

hát potya 43 óra az életemből

..nem tudom Samarát beszervezni ...mivel a árnybróker DLC-t végigvittem..Liarát nem kérdeztem..Samaráról..így nem tudom hol van ..

vissza mentem Liara "irodájába" megnéztem a gépét ott volt Samara infromáció de nem írt ki semmit róla.. a küldit nem tudom elkezdeni ..olvastam h ez egy Bug és vissza kell tölteni addig mikor először találkoztam Liarával és megkell kérdezni Samarát..

azért ez elszomorító..ilyet meghagyni "bug-nak" Bioware...EA...nem "kis" fejlesztő...kiadó...gárda...

most megnézem videóba hogy alakul a játék vége miről van szó.. és megpróbálom ezt a "félbehagyott,, mentés berakni a ME3-ba ...

Felfoghatatlan ...

2017. aug. 4. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy-két nem lojális tag alapvetően nem a világ. Mindhármuk küldetését nem mellőzheted ha mindenkit életben akarsz tartani, én személy szerint azt javaslom, Mordinét csináld meg.

Thane esetén glitch van a harmadik játékban, ha az öngyilkos küldetés során végig a csapatodban van, kivéve azt a szakaszt, amikor a Human Reaper ellen mentek (oda csak lojális tagokat szabad vinni), akkor túléli, akkor is, ha nem csináltad meg a küldetését. A harmadik játékban pedig olyan lesz, mintha megcsináltad volna, az egyetlen, amit elvesztesz, az a háttértörténetének ismerete, illetve női karakter esetén a románc lehetőség.

Jacob küldetése elég könnyű alapvetően, a harmadik részben ő is beugrik, és azt hiszem, ő sem halhat meg, ha nem lojális (bár ő lehet, hogy emlékezni fog, hogy nem tudta elrendezni a dolgokat az apjával, én általában minden loyalty mission-t végigcsinálok, így biztosra nem tudom), nála is csak egy adag háttérsztorit veszítesz, meg talán a románc lehetőséget (amiért egyébként nem kár, mert ritka pocsék az a szál). Ha végig a csapatodban van, és csak a végén cseréled le, akkor szintén túlélheti a küldetést.

Három embert viszont nem tarthatsz magad mellett, Mordin sztorijában ráadásul ott van a Maelon kutatásának adataira vonatkozó probléma, aminek nagy kihatása van a harmadik játékra, szóval semmiképp nem érdemes kihagyni.

2018. nov. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!