Mass effect 2 vége?
arra lennék kíváncsi hogy ha a csapattársaimnak nem csinálom meg a lojalitási küldetéseit akkor nem is menthetek meg mindenkit a végjátékban ?
(magyarul... nem szeretném Mordin és Jacob,Thane küldetését megcsinálni..) ha ezek kimaradnak attól függetlenül a végén az opció megmarad hogy mindenki túlélje..vagy így az elveszik ...+ a 3. részben ők erre emlékezni fognak hogy nem segítettem nekik ?
válaszokat spoiler mentesen köszönöm ! :)
hát potya 43 óra az életemből
..nem tudom Samarát beszervezni ...mivel a árnybróker DLC-t végigvittem..Liarát nem kérdeztem..Samaráról..így nem tudom hol van ..
vissza mentem Liara "irodájába" megnéztem a gépét ott volt Samara infromáció de nem írt ki semmit róla.. a küldit nem tudom elkezdeni ..olvastam h ez egy Bug és vissza kell tölteni addig mikor először találkoztam Liarával és megkell kérdezni Samarát..
azért ez elszomorító..ilyet meghagyni "bug-nak" Bioware...EA...nem "kis" fejlesztő...kiadó...gárda...
most megnézem videóba hogy alakul a játék vége miről van szó.. és megpróbálom ezt a "félbehagyott,, mentés berakni a ME3-ba ...
Felfoghatatlan ...
Egy-két nem lojális tag alapvetően nem a világ. Mindhármuk küldetését nem mellőzheted ha mindenkit életben akarsz tartani, én személy szerint azt javaslom, Mordinét csináld meg.
Thane esetén glitch van a harmadik játékban, ha az öngyilkos küldetés során végig a csapatodban van, kivéve azt a szakaszt, amikor a Human Reaper ellen mentek (oda csak lojális tagokat szabad vinni), akkor túléli, akkor is, ha nem csináltad meg a küldetését. A harmadik játékban pedig olyan lesz, mintha megcsináltad volna, az egyetlen, amit elvesztesz, az a háttértörténetének ismerete, illetve női karakter esetén a románc lehetőség.
Jacob küldetése elég könnyű alapvetően, a harmadik részben ő is beugrik, és azt hiszem, ő sem halhat meg, ha nem lojális (bár ő lehet, hogy emlékezni fog, hogy nem tudta elrendezni a dolgokat az apjával, én általában minden loyalty mission-t végigcsinálok, így biztosra nem tudom), nála is csak egy adag háttérsztorit veszítesz, meg talán a románc lehetőséget (amiért egyébként nem kár, mert ritka pocsék az a szál). Ha végig a csapatodban van, és csak a végén cseréled le, akkor szintén túlélheti a küldetést.
Három embert viszont nem tarthatsz magad mellett, Mordin sztorijában ráadásul ott van a Maelon kutatásának adataira vonatkozó probléma, aminek nagy kihatása van a harmadik játékra, szóval semmiképp nem érdemes kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!