Mitől tűntek el a kosárlabdák a GTA-ban?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy gépen akkor van ez a probléma ha Madd Dogg házban mentünk.
Most mobilon játszom, most szereztem meg Madd Dogg házát (nem mentettem) kosárlabda mégsincs. Azt hiszem már Las Venturas-ban se voltak meg a kosárlabdák.
Másnál is fen áll ez a probléma mobilon? Meg lehet ezt oldani valahogy?
2017. aug. 3. 20:51
1/18 anonim válasza:
Lehet ha már Sweet kiszabadul ott lesz :D Probálj küldizni kicsit vagy vidd végig. Mert már csak 8-10 küldetés van hátra! Sok sikert!
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem azért a végén visszakerülnek.
Az elején is volt már ilyesmi nem emlékszem mikor lehet még a Tagging up turf előtt.
2017. aug. 5. 07:24
3/18 anonim válasza:
Lehet azért mert a Ballas uralma alatt van Los Santos. Igy gondolom a Rockstar eltüntette hogy ne menj LS-be vagy nem tudom :D
4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Már a zavargás van LS-ban, de sehol semmi. Remélem azért a végére visszaadja.
2017. aug. 5. 16:30
5/18 anonim válasza:
Ha kivitel után se jó akkor rakd újra San Andreas-t ha nem eredeti akkor 1.1.-es cracket adj hozzá :D
6/18 A kérdező kommentje:
Újra rakni nem tudom, nem tudok belépni a club-ba amivel lehetne felhöbe menteni.
2017. aug. 5. 19:34
7/18 paper_chaser válasza:
Lehet valami hiba is, néha nekem se volt ott. Ha egyszer elmented úgy a játékot, hogy valami glitch aktiválva van benne, akkor az lehet, hogy állandó lesz.
Nekem a sárga nyilak szoktak eltűnni a házak bejárata elől. Ezek jelzik, hogy be lehet menni.
8/18 paper_chaser válasza:
Meg minél régebb tolod a játékot, annál több hiba lesz benne. Nekem van 4 éves végigjátszásom és érdekes dolgokat produkál.
9/18 A kérdező kommentje:
Már kivittem azóta, kezdtem újat ott se mindig van labda. Amúgy i5s szóval nem a legújabb így lehet ez is gond.
2017. aug. 9. 19:58
10/18 A kérdező kommentje:
Van még pár apróbb glitch, mondjuk ezek nem zavarok pl: a játék kezdete óta van konditeremben, kórházba nem veszik el a fegyvert (a mostaninál letartóztatásnál se, aszem ez az előzőnél nem volt l csak a kórház) szóval ezek pozitívak. De a kosárlabda picit hiányzik.
2017. aug. 9. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!